2777
2789
عنوان

چرا زبون تلخین اخه

94 بازدید | 11 پست

بچه ها خدایی چی بهتون میرسه(یه عده رو میگم)که زبون تلخی میکنین دعوا راه میندازین 

مجازیه درسته ولی با حرفاتون قلب طرف مقابلو میشکونید تو زندگی طرف نیستین راحت قضاوت میکنید

اگه حس میکنید کسی دروغ میگه از تاپیکش برید بیرون با دعوا و فحش کاری چی بهتون میرسه؟

گاهی اوقات من واقعا با حرف یه سری کاربرا قلبم میشکنه 

ادم نمیگذره بخدا از اینکارا

میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستی فرستادی یا لایک کن یا بهم خبر بده🥰♥️♥️دعا کنید برام بچه ها ؛دلم میخواد اون اتفاقی که باید برام بیوفته 🥺♥️همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی( شعرشو دوست دارم عشقو عاشقی در کار نیست😐😂) اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن من زبون ندارم چیزی بگم ولی دلم میشکنه اون دنیا باید جوابگو باشی😂♥️

عقده گشایی میکنن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ادم ساده ای هستی که دلت میشکنه نباید اصلا اهمیت بدی چون اونا رو نمیشناسی فقط خودت مهمی خودتو خالی کن ...

البته منظورم این نیست که بپر ب کسی میگم اگ کسی پاچه تو گرفت حالشو جا بیار و نترس😂😂

ادم ساده ای هستی که دلت میشکنه نباید اصلا اهمیت بدی چون اونا رو نمیشناسی فقط خودت مهمی خودتو خالی کن ...

اخه میدونی چیه طرف یه طرفه قاضی میره استغفرالله میشینه جای خدا هر چی میخواد میگه

حرفی که میزنه شاید از نظر خودش چرتو بی اساسه ولی طرف مقابل ناراحت میشه

بعدش میگه ببخشید اینو بهت گفتما😐🤦‍♀️

میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستی فرستادی یا لایک کن یا بهم خبر بده🥰♥️♥️دعا کنید برام بچه ها ؛دلم میخواد اون اتفاقی که باید برام بیوفته 🥺♥️همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی( شعرشو دوست دارم عشقو عاشقی در کار نیست😐😂) اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن من زبون ندارم چیزی بگم ولی دلم میشکنه اون دنیا باید جوابگو باشی😂♥️
عقده گشایی میکنن

والله عقده رم رد کردن

متنفرم از کسایی که اینکارا رو میکنن

البته منظورم این نیست که بپر ب کسی میگم اگ کسی پاچه تو گرفت حالشو جا بیار و نترس😂😂

🤣🤣🤣

اینکه خوبه تازه گزارش میزنن طرف تعلیق شه وای یه بار من داستانه یه یکی و گفتم نزدیک بود خون به پا کنن ...

واقعا درک نمیکنم

دیروز یه خانومی میگفت عروسیشه شوهرش گفته با اسنپ بیا حوصله ندارم

یه عده پلیس شده بودن ببین تو ارایشگاهه یا نه یکی میگفت این علامتو بگیر عکس بفرست برامون

یکی میگفت دروغ میگی الان باید تو  باغ باشی

اگه دروغه خب برید از تاپیک چه کاریه

اره بخدا الان یکی تو تاپیک من بود فحش میداد ....مردم رد دادن 

بدم میاد از اینکارا

طرف تو خونش مشکل داره یا هرچی خالی میکنه سر مردم