2777
2789
عنوان

خوشگلایی که خوابگاه زندگی کردن میشه بیایین 😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1421 بازدید | 57 پست
موفق باشی عزیزم 🥰

ممنون. همچنين 🌷 

موفق ک نشدم. چون همه تلاشام تا همونجا موند و تموم شد. الان خونه نشینم. چون بخاطر خانوادم بعد از دانشگاه و کارم ازدواج کردم و خودمو بیچاره کردم 😂

تاریخ شروع رژیم:20/06/1401. وزن فعلی :82 وزن هدف اول: 72 وزن هدف نهایی: 68

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزانی که خوابگاه بودین , تو اون دوره چه انتظاری از مامانتون داشتین??

از مهر ماه , بچم میره خوابگاه می خوام نظرتون رو بدونم

ممنونم ازتون

مامان خانم مهندس و آقای دکتر هستم.عاشق خدا,طبیعت,موسیقی,شعر و ادبیات ام  
ممنون. همچنين 🌷  موفق ک نشدم. چون همه تلاشام تا همونجا موند و تموم شد. الان خونه نشینم. چون ب ...

الهی عزیزم مهم اینه دوران جونیتو خوش گدروندی باز کلی جلو هستی که همون ۱۶ ۱۷ سالگی ازدواج نکردی و تونستی خاطرات خوبی برا خودت رقم بزنی 

الهی عزیزم مهم اینه دوران جونیتو خوش گدروندی باز کلی جلو هستی که همون ۱۶ ۱۷ سالگی ازدواج نکردی و تون ...

مرسی از انرژی مثبتت گل💋 اره دقیقا. حداقل از گذشتم خوشحالم. خواستم بگم اگ انشاالله رفتی دانشگاه اول ک کیف زندگیتو ببر و از لحظه لذت ببر، بعدشم حتما ادامه بده، بعده ها هم اگر خواستی ازدواج کنی حتما شرط زیاد بزار یکیشم این باشه ک بتونی سرکار بری. چون این کار و استقلال خیلی فایده داره تو زندگی زناشویی، اشتباه منو نکن😂. البته اگ به مستقلی و راحتی و کار علاقه داشته باشی 😜 

خونه داری و بی هدفی مرگه بخدا 

تاریخ شروع رژیم:20/06/1401. وزن فعلی :82 وزن هدف اول: 72 وزن هدف نهایی: 68
مرسی از انرژی مثبتت گل💋 اره دقیقا. حداقل از گذشتم خوشحالم. خواستم بگم اگ انشاالله رفتی دانشگاه اول ...

عزیزمی💕 مرسی جانم چشم  حتما  انشاء الله خدا بهترینارو برای همه مون بخواد 

مرسی از وقتی که گذاشتی 😘❤

عزیزانی که خوابگاه بودین , تو اون دوره چه انتظاری از مامانتون داشتین?? از مهر ماه , بچم میره خوابگا ...

به به چه مامان مهربونی😍

من تنها انتظارم از مامانم این بود که وقتی برمیگردم برام غذای خوشمزه بپزه چون واقعا دلتنگ دستپختش میشدم 

ولی توی خوابگاه داشتم دوستایی که خانواده هاشون زنگ میزدن و اذیتشون میکردن البته نه به هدف آزار رسوندن ولی همش زنگ میزدم که مثلا دلم تنگ شده زودتر برگرد یا فلان مریضی رو گرفتم دست تنهام و این حرفا فقط باعث میشد که دوستای طفل معصومم بشینن غصه بخورم و کاریم از دستشون برنیاد لطفاً شما هم اجازه بدین دخترتون اونجا خیالش راحت باشه و با دل خوش این دوران رو بگذرونه اونجا به اندازه کافی بهش سخت میگذره(خورد و خوراک و شهر غریب و آدم های ناآشنا) البته می‌دونم برای شماهم این دوری سخته ولی خیلی زود عادت می‌کنین 💚

ببخشید پرحرفی کردم😅

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
به به چه مامان مهربونی😍 من تنها انتظارم از مامانم این بود که وقتی برمیگردم برام غذای خوشمزه بپزه چ ...

عزیزم خیلی لطف کردی , وقت گذاشتی برام , حتماً استفاده میکنم از تجربیات ارزندتون🙏🙏🙏

تندرست و شاد کام باشید

مامان خانم مهندس و آقای دکتر هستم.عاشق خدا,طبیعت,موسیقی,شعر و ادبیات ام