2777
2789
عنوان

خوشگلایی که خوابگاه زندگی کردن میشه بیایین 😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1421 بازدید | 57 پست

اره اتفاقا حتما باید رفت 

من هم کار دانشجویی میرفتم هم باشگاه دانشگاه روزای زوج میرفتم هم روزای فرد کلاس زبان. اصلا زبان ک لازمه دانشگاهه حتما برو. ورزش هم باشگاه های خود دانشکده ها یا خوابگاه برو، من باشگاه ک میرفتم مسئول کمیته ورزشی دانشگاه همونجا دیدم و بردم تو تیم پرتاب وزنه و دیسک دانشگاه و تابستونش رفتیم مسابقات کشوری. عالی ترین روزات میشه اگ فعال باشی تو دوران دانشجوییت. لذتشو ببر ک تکرار نشدنیه 

تاریخ شروع رژیم:20/06/1401. وزن فعلی :82 وزن هدف اول: 72 وزن هدف نهایی: 68

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لعنت بهش 

چرا؟

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....

سلام من از ۱۳ سالگی رفتم خوابگاه تا الان که ۱۸ سالمه

اره بابا معلومه که میشه بچه ها کلاس زبان میرفتن یا باشگاه خودمم این اواخر کلاس شیمی میرفتم.

آدمک آخردنیاست بخند آدمک مرگ همینجاست بخند دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند آدمک خرنشوی گریه کنی کل دنیا به تماشاست بخند/دلتنگم و با هیچ کسم میل سخن نیست کس درهمه افاق به دلتنگی من نیست/صدبار بشکنم گچ میگیرم
باشگاه به چه دردت میخوره ...وقتی بری یه شهر دیگه دانشجو بشی انقدر استرس داری و بی پولی می کشی   ...

نبابا اتفاقا چاق میشن اکثرا

از کلاس میومدیم خوابگاه غذا میخوردیم میخوابیدیم اوقات فراغتمون فقط خوردن بود  

من ۵۲ رفتم ۶۴برگشتم

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
اره اتفاقا حتما باید رفت  من هم کار دانشجویی میرفتم هم باشگاه دانشگاه روزای زوج میرفتم هم روزا ...

خوابگاهتون  مگه تایم ورودو خروج نداشت ؟ما تا ۸ بیشتر اجازه بیرون بودن نداشتیم

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
نبابا اتفاقا چاق میشن اکثرا از کلاس میومدیم خوابگاه غذا میخوردیم میخوابیدیم اوقات فراغتمون فقط خورد ...

😂😂

آخه میدونی بعضی بچه ها وابستن فک کنم یکمم غصه و افسردگی میگیرن

خوابگاهتون  مگه تایم ورودو خروج نداشت ؟ما تا ۸ بیشتر اجازه بیرون بودن نداشتیم

چرا داشت. تا 10 شب میشد بیرون بود. کارم یا صبحا بود یا شب کار بودم. نامه میبردم، برا شبا گیر نمیدادن 

تاریخ شروع رژیم:20/06/1401. وزن فعلی :82 وزن هدف اول: 72 وزن هدف نهایی: 68