من هم کار دانشجویی میرفتم هم باشگاه دانشگاه روزای زوج میرفتم هم روزای فرد کلاس زبان. اصلا زبان ک لازمه دانشگاهه حتما برو. ورزش هم باشگاه های خود دانشکده ها یا خوابگاه برو، من باشگاه ک میرفتم مسئول کمیته ورزشی دانشگاه همونجا دیدم و بردم تو تیم پرتاب وزنه و دیسک دانشگاه و تابستونش رفتیم مسابقات کشوری. عالی ترین روزات میشه اگ فعال باشی تو دوران دانشجوییت. لذتشو ببر ک تکرار نشدنیه
تاریخ شروع رژیم:20/06/1401. وزن فعلی :82 وزن هدف اول: 72 وزن هدف نهایی: 68
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
وقتی می مانی و می بخشی فکر میکنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....
سلام من از ۱۳ سالگی رفتم خوابگاه تا الان که ۱۸ سالمه
اره بابا معلومه که میشه بچه ها کلاس زبان میرفتن یا باشگاه خودمم این اواخر کلاس شیمی میرفتم.
آدمک آخردنیاست بخند آدمک مرگ همینجاست بخند دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند آدمک خرنشوی گریه کنی کل دنیا به تماشاست بخند/دلتنگم و با هیچ کسم میل سخن نیست کس درهمه افاق به دلتنگی من نیست/صدبار بشکنم گچ میگیرم