2777
2789
عنوان

تنفر

241 بازدید | 33 پست

داشتم به این فکر میکردم چی باعث میشه آدم کسانیکه حس میکرده دوستش داره رو دیگه نخواد؟

میدونی تا یه جایی برای کسی که دوستش داری میجنگی از خودت می گذری

خواسته هات رو نادیده می گیری

هر کاری میکنی تا بشی باب دلش

اما یه روز به خودت میایی میبینی هر چی که داشتی خرج کردی میبینی هیچی از خودت نمونده میبینی این آدمی که الان هستی رو نمی فهمی نمیشناسیش بعد دلت برای خود سابقت تنگ میشه یه دفعه دست از تلاش برمی داری دیگه نمیخوایی باب دل کسی دیگه باشی فقط می خوایی خودت باشی

می خوایی خود نیمه جونت رو بغل کنی و ببریش یه جایی که بتونه نفس بکشه دوباره سر پا بشه

آدم هایی که همیشه به خوب بودنت عادت کردن با دیدن حال خرابت قیدت رو میزنن و اون وقته که دیگه نمی تونی دوستشون داشته باشی

هرچقدر بیشتر برای داشتنشون خودت رو قربانی کرده باشی بیشتر ازشون متنفر میشی....

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

کسی ک از خوبیات سو استفاده کنه.....من ب شدت آدم مهربونم و دستگیری ام تعریف نیس دیگ این دوره حماقت محضه ...برا دوست و فامیل احترام قائل بودم هر مشکلی داشتن تا میتونستم کمک میکردم و پیگیر بودم میدونی بعد دیدم فقط من دارم خودم و ب آب و اتیش میزنم در واقع تنهام و هیشکی حواسش ب من نیس درنتیجه فقط ب خانواده ام چسبیدم و تمام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی ک از خوبیات سو استفاده کنه.....من ب شدت آدم مهربونم و دستگیری ام تعریف نیس دیگ این دوره حماقت مح ...

امروز یه نفر بهم گفت تو جز خودت هیچ کسی رو نمی بینی بعد یه لحظه تمام خوبی های یه طرفه ای که در حقش کرده بودم رو مرور کردم یه لبخند زدم و از اینکه از زندگیم حذفش کردم از ته ته دلم احساس آرامش کردم 

کاش یکی از خیلی وقت پیش ها بهمون یاد داده بود مهربون بودن خوب نیست  

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

حقیقت محض این دنیا 😔😔😔😔که میتونست اینجوری نباشه و خیلی قشنگ تر و زیباتر باشه 😔 😔 😔 

آره واقعا

بد نیس! تنهایی داره صیقلم می ده اما از اون روزی میترسم که از گوی وجودم جز محور میانی ای نمونده ب ...

به قول پونه مقیمی زندگی رنج است ولی تکرار این رنج درد میشود 

چقد غمگین ولی حقیقت 😔😔😔کاش بشه حداقل تکرار نشه این رنج 

خانوم مقیمی یه راهکار جالب داره برای اینکه این رنج تکرار نشه میگن اول با حقیقت تلخ زندگی کنار بیایید و بپذیرید زندگی با همه سختی هاش رو 

بعد سعی کنید حقیقت وجود خودتون رو پیدا کنید از مشکلات درس بگیرید و به سمت جلو حرکت کنید و مشکلات رو مرور نکنید 

من و دنیا .. همدیگرو رنگ میکنیم، من با مداد سیاه دنیا با مداد سفید من... روزهای اونو... اون... موهای ...

چقدر ناامید