2777
2789
عنوان

ازدواج

127 بازدید | 8 پست

سلام دوستای گلم پسر داداشم نامزد کرده خوش 24دختزه 16,.,پسر داداشم خیلی پسر خوب و نجیبی هستش. هر دو دیپلمن. برادرزادم مغازه داره کرایه هستش سوپری داره . فامیلای بابام مسخره میکنن اینا بچه آن تحصیلات ندارن خیلی زود ازدواج میکنن. چه خبره . مگه ازدواج شوخیه منم خیلی ناراحت میشم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید اشتباه تایپ بود دختره 19

خب از جهاتیم راست میگن

سنشون کمه

زندگی سخت بود با این اوضاع سخت ترم شده 

ولی بازم ب مردم ربطی نداره

لابه لای تاپیکای مادرشوهری یه سرم به تاپیک فکت من بزنین دوتا مطلب جدید یاد میگیرین 😁بکوب رو متن

به این حرفا قبل نامزدی باید فکر میکردین 

حالا که دیگه نامزد کردن با این حرفا فقط نسبت به همدیگه و ادامه ی زندگی سرد میشن پس چه بهتر که با راهنمایی درست به آینده امیدوار و دلگرمشون کنین و کمک حالشون باشین البته نه شخص شما منظورم پدر و مادراشونه

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )