2777
2789

این تاپیک رو وقتی بزن که سایت شلوغ باشه،الان ک همه خوابن

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

من کلوبوم شبکیه دارم عزیزم 

کمکی خواستی بگو 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد. اگر درخواست دوستی همه رو میپذیرم بدلیل همین امضامه. امیدوارم قابل درک باشه . آقایون محترم لطفا بیجهت درخواست دوستی ندید . از این به بعد اسکرین میگیرم و برای نی نی یار میفرستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من بچمو میخوام ببرم تهران دکتر به نظرت کدوم. دکتر بهتره؟ 

دوکتر سلطان سنجری 

پروفسور اقبالی 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد. اگر درخواست دوستی همه رو میپذیرم بدلیل همین امضامه. امیدوارم قابل درک باشه . آقایون محترم لطفا بیجهت درخواست دوستی ندید . از این به بعد اسکرین میگیرم و برای نی نی یار میفرستم

پرفسور اقبالی نوزادان رو نمی بینن. متاسفانه 

دکتر سنجری میبینن ‌. ایشون خیلی خوبن.  

بازم‌ اگر سوالی داشتید بپرسید 

میگن درمانی نداره دو به شک شدم ببرم دکتر یا ن

فعلا بله اما منتظر خبرای خوب باشید ‌ 

کره جنوبی در حال تولید واکسنی هست ک قسمتای تشکیل نشده چشم تشکیل بشن انشاالله 

بعدم اینکه حتما هر شش ماه باید چکاپ بشه . بغصی موارد یک جشم‌رو میبندن تا چشم دیگه تنبل نشه . یا اگر انحراف داشته باشه بوتاکس میکنن و ...... اصلا در مورد درمان و چکاپ احمال نکنین . 

کدوم شهر هستید اکر بدونم دکتر معرفی کنم 

فعلا بله اما منتظر خبرای خوب باشید ‌  کره جنوبی در حال تولید واکسنی هست ک قسمتای تشکیل نشده چش ...

اصفهان هستم پیش دکتر شریفی بردم اصن خوب نبود. فقط گفت ی چشمش نمی بینه شبکیه نداره .شیراز هم پیش دکتر جوهری بردم.ولی چیزی نگفتن فقط گفتن کم میبینه. اگه اینطوره پس امیدوار باشیم. ی جایی خوندم لمینت میزارند مث اینکه

اصفهان هستم پیش دکتر شریفی بردم اصن خوب نبود. فقط گفت ی چشمش نمی بینه شبکیه نداره .شیراز هم پیش دکتر ...

عزیزم‌ اصفهان دکتر فرهاد فاضل . دکتر حشمت الله قنبری ببر . شیراز دکتر مرسل مهریار دکتر محسن فروردین دکتر یگانه ببر. تهران دکتر سلطان سنجری .‌یزد دکتر مسعود قناعت اگر اشتباه نکنم فایلشون رو .‌ 

بله عزیزم‌ چرا ک امیدوار نباشی . 

بعدم اینکه یک چشم برای یه زندگی عادی کافی هست . 

فقط این چند نکنه رو یادت باشه 

جسم سنگین .‌ضربه ب سر و صورت. نباید بخوره

و اینکه بعد از یه سنی شبکیه اش رو لیزر کنید گ اصطلاحا دوخته بشه و مانع از پارگی و جداشدنی شبکیه باشه

ولی دکتر به من گفت شبکیه چشم دخترم تشکیل نشده

برای اون چشمش میگم ....

ببخشید دکتر علت کلوبومش رو چی گفت ؟

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز