2777
2789
عنوان

چه حقه🖇️💔

108 بازدید | 7 پست

اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند ؛ مدت ها بود که نسل مردان منقرض شده بود !

بعد از یک قتل ناموسی همین جمله به ذهنم میاد ؛ شاید بعنوان یک واقعیت و شاید هم کلیشه برعکس!

اما بعنوان یک مرد میگم که تصور کنید ،

وقتی یک پسر بخاطر انتخابی متفاوت با خونواده یا داشتن دوست دختر کشته بشه

وقتی یک پسر بخاطر دیر اومدن به خونه کشته بشه ..

وقتی یک مرد بخاطر سوظن و شک توسط همسرش کشته بشه ..

وقتی یک مرد بخاطر خیانت کشته بشه .. چه خواهد شد ؟

وقتی آبرو پیوند زده بشه به زن ، و تو تفکر برخی اون زن بخشی از دارایی یک مرد بحساب بیاد ..

قتل های ناموسی همچنان قربانی میگیره ..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😐🤐

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘

🤌👏

فقط قفل کن تایپکتو که الان میان میترکوننش🤐

آرمی بودن یعنی 💜🤌                                    هرشب خواب کنسرتاشونو ببینی 🙂🥹              یعنی هر وقت آهنگشونو گوش بدی سختیارو فراموش کنی 🎼🎤                                          یعنی هرروز آرزو کنی بابات بگه فردا میریم کره 🤌🇰🇷       یعنی عاشق رپ نامجون باشی 🎤🤌  یعنی دیوونه تیکه هایی که جیهوپ میخونه بشی 🎤🤌                                                            یعنی معتاد باحالی های شوگا باشی🤤🥹           یعنی بمیری برای قیافه جین🤤🤌                    یعنی عاشق خنده های جیمین باشی🤤🥹         یعنی فدای چشای تهیونگ بشی🥺🤌                یعنی دنیاتو بدی برای صدای پر احساس کوکی🥺🎤              مهم نیست درکت نمیکنن 🙂🤌مهم نیست کسی بدونه که آرزو داری مثل اونا برقصی🥺🫂     مهم نیست... مهم اینه که به آرمی بودنت افتخار میکنی💜🫀                                           همیشه یادت باشه!               دیگه کیه که اسم «بی تی اس» رو تا حالا نشنیده باشه؟ 🤌دیگه کدوم آدمی نمیدونه اونا انقدر خوبن؟ 🤌       پس سرتو بالا بگیر و فریاد بزن و به دنیا بگو : من آرمی هستم و به آرمی بودنم افتخار میکنم💜                                              با افتخار یه آرمی هستم💜🙂