2777
2789
عنوان

چه حقه🖇️💔

108 بازدید | 7 پست

اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند ؛ مدت ها بود که نسل مردان منقرض شده بود !

بعد از یک قتل ناموسی همین جمله به ذهنم میاد ؛ شاید بعنوان یک واقعیت و شاید هم کلیشه برعکس!

اما بعنوان یک مرد میگم که تصور کنید ،

وقتی یک پسر بخاطر انتخابی متفاوت با خونواده یا داشتن دوست دختر کشته بشه

وقتی یک پسر بخاطر دیر اومدن به خونه کشته بشه ..

وقتی یک مرد بخاطر سوظن و شک توسط همسرش کشته بشه ..

وقتی یک مرد بخاطر خیانت کشته بشه .. چه خواهد شد ؟

وقتی آبرو پیوند زده بشه به زن ، و تو تفکر برخی اون زن بخشی از دارایی یک مرد بحساب بیاد ..

قتل های ناموسی همچنان قربانی میگیره ..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐🤐

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘

🤌👏

فقط قفل کن تایپکتو که الان میان میترکوننش🤐

آرمی بودن یعنی 💜🤌                                    هرشب خواب کنسرتاشونو ببینی 🙂🥹              یعنی هر وقت آهنگشونو گوش بدی سختیارو فراموش کنی 🎼🎤                                          یعنی هرروز آرزو کنی بابات بگه فردا میریم کره 🤌🇰🇷       یعنی عاشق رپ نامجون باشی 🎤🤌  یعنی دیوونه تیکه هایی که جیهوپ میخونه بشی 🎤🤌                                                            یعنی معتاد باحالی های شوگا باشی🤤🥹           یعنی بمیری برای قیافه جین🤤🤌                    یعنی عاشق خنده های جیمین باشی🤤🥹         یعنی فدای چشای تهیونگ بشی🥺🤌                یعنی دنیاتو بدی برای صدای پر احساس کوکی🥺🎤              مهم نیست درکت نمیکنن 🙂🤌مهم نیست کسی بدونه که آرزو داری مثل اونا برقصی🥺🫂     مهم نیست... مهم اینه که به آرمی بودنت افتخار میکنی💜🫀                                           همیشه یادت باشه!               دیگه کیه که اسم «بی تی اس» رو تا حالا نشنیده باشه؟ 🤌دیگه کدوم آدمی نمیدونه اونا انقدر خوبن؟ 🤌       پس سرتو بالا بگیر و فریاد بزن و به دنیا بگو : من آرمی هستم و به آرمی بودنم افتخار میکنم💜                                              با افتخار یه آرمی هستم💜🙂