2777
2789

خانما خواهش میکنم راهنماییم کنید درمانده شدم پسرم چهارسالو نیمشه به هیچ عنوان میوه نمیخوره چیکار کنم تزیین میکنم نمیخوره مگر اینکه به زور بهش یه دونه موز بدم بعضی وقتا. بعضی وقتا هم سیب همین دیگه هیچ نوع میوه ای نمیخوره . چیکار کنم خیلی ضعیفه خیلی لاغره انقد غصشو خوردم داغون شدم . وقتی  یکسالش بود عاشق لیمو شیرین بود ولی الان لب نمیزنه.خواهش میکنم راهنماییم کنید 

چند کیلوعه؟

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مامان نیستم ولی تو خونه بچه کوچیک داریم همینجوره

عرق یونجه میگن خوبه اشتهاآوره،اکثر بچه ها همینجورن نگران نباش که ممکنه خدایی نکرده مریض بشه من بچه میشناسم در طول روز فقط یه دونه کشمش میخوره😐با همون یه کشمش هم سیره 

چهارده کیلو 

خیلی هم صعیف و لاغر نیست دختر من چهارسالشه سیزده کیلو خوش اندامه هرچی دوست داره بده بخوره اصرار نکن گشنش بشه میخوره

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

اگه عاشق بستی هستش پوره کن بعضی اوقات بایستی قاطی کن بعضی مواقع بستنی میوه ای درست کن من باهم ه میوه ها آب هندوانه طالبی هلوسیب وموزوانبه وتوت فرنگی مدام خودم بستنی یخی درست میکنم یاپوره میکنم باشیریابستنی بچه هام عاشقشونن

نمیخوره انقد حرص میخورم 

با بازی بهش بده، بچه ها پوست کندن میوه رو دوست دارن بشین کنارش میوه رو بده دست خود با یه چاقو که تیز نباشه بذار باهاش بازی کنه و خودتون هم حواستون باشه بهش

🌹❤️برای سلامتی و ظهور آقا صاحب الزمان" عج" صلوات میفرستی؟❤️🌹 ممنونم

اگه عاشق بستی هستش پوره کن بعضی اوقات بایستی قاطی کن بعضی مواقع بستنی میوه ای درست کن من باهم ه میوه ...

ممنونم ازتون ایده خوبی بود بستنی خیلی دوست داره