زاکی مدیر عضویت: 1400/05/16 تعداد پست: 2501 عنوان نی نی کوچولوم اومد🥺 | مشاهده متن کامل بحث + 1911 بازدید | 93 پست دخترم دیروز بدنیا اومد🥰البته دختر دوممه. خیلی حس خوبی دارم در کنار درد جای عملم😐امیدوارم خدا به هر کی منتظره نی نی بده😍 هر چه بیشتر به انسان ها نگاه میکنم،بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به نوح گفت اول حیوانات را نجات بده! 1401/05/06 | 22:37 22 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اناااار عضویت: 1400/12/18 تعداد پست: 5083 واااای عزیزم چقد خوب😍امیدوارم همه چی عالی پیش بره🥰💖 مرسی عزیزم...خیلی اوشحال شدم گفتی نی نیت بدنیا اومده...دلم میخواد دستشونو بگیرم دلم میخواد بغلشون کنم برای اولین بار شیر بدم
زاکی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/16 تعداد پست: 2501 مرسی عزیزم...خیلی اوشحال شدم گفتی نی نیت بدنیا اومده...دلم میخواد دستشونو بگیرم دلم میخواد بغلشون کن ... خیلی حس خوبیه🥺🥰 هر چه بیشتر به انسان ها نگاه میکنم،بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به نوح گفت اول حیوانات را نجات بده!
1363elsa عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 14196 ممنونم. سزارین بودم اولی هم سزارین مامانم پیشمه الان بدون درد که نمیشه ولی درحد تحمله بچه هم تازه ... ای جانچقدر من ندیده، ذوق دخترتون رو دارم. انشالله که آروم باشه خودت میتونی راحت بلند بشی دستشویی بری بیای؟غذا چی میخوری؟کاچی هم شما رسم دارید؟سعی کن غذاهای نفاخ مثل حبوبات و لبنیات نخوری سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
زاکی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/16 تعداد پست: 2501 ای جان چقدر من ندیده، ذوق دخترتون رو دارم. انشالله که آروم باشه خودت میتونی راحت بلند بشی دس ... همسرم یا مامانم کمکم میکنن برای راه رفتن ولی خودم برم راحت ترم یکم درد دارم ولی خودم راحت ترم. بله رسم کاچی داریم امروزم پختن. حواسم هست به خوراکم هر چه بیشتر به انسان ها نگاه میکنم،بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به نوح گفت اول حیوانات را نجات بده!
1363elsa عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 14196 همسرم یا مامانم کمکم میکنن برای راه رفتن ولی خودم برم راحت ترم یکم درد دارم ولی خودم راحت ترم. بله ر ... وااای من تا بهمن که بچه ام به دنیا میاد چطور آرامش خودمو حفط کنم۱۱ سال جلوگیری کردم نمیخواستمالان خیلی ذوق دارمدکترم میگفت تو که انقدر ذوق داری چرا اینقدر فاصله انداختی؟۰😁😁😁 سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
زاکی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/16 تعداد پست: 2501 وااای من تا بهمن که بچه ام به دنیا میاد چطور آرامش خودمو حفط کنم ۱۱ سال جلوگیری کردم نمیخواستم الا ... 😂😂😂😂راست میگه والا هر چه بیشتر به انسان ها نگاه میکنم،بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به نوح گفت اول حیوانات را نجات بده!
stresssss عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 7874 قراره دو تا بیاد 🙈😍 ای خداااااا😍بسلامتی و دل خوش بغلشون کنی🤲🌹
اناااار عضویت: 1400/12/18 تعداد پست: 5083 ای خداااااا😍 بسلامتی و دل خوش بغلشون کنی🤲🌹 ممنون😍😭خوشحالم بقیه از شنیدنش خوشحال میشن
stresssss عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 7874 ممنون😍😭خوشحالم بقیه از شنیدنش خوشحال میشن چرااا؟ شمام خوشحال باش😍🥰چند تا بچه دارین مگه؟ یا اولین باره میخوای مامان بشی؟
اناااار عضویت: 1400/12/18 تعداد پست: 5083 چرااا؟ شمام خوشحال باش😍🥰 چند تا بچه دارین مگه؟ یا اولین باره میخوای مامان بشی؟ هستم بی نهایت هستم...😍😍😍گریه میکنم از خوشحالی 😭نمیدونی چی کشیدیم که بهم رسیدیم و الان بعد ۴ سال باردارم.این روزارو تو خوابم نمیدیدم با همه ی مشکلاتمون۲۶ سالمه.اره اولین باره
stresssss عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 7874 هستم بی نهایت هستم...😍😍😍گریه میکنم از خوشحالی 😭نمیدونی چی کشیدیم که بهم رسیدیم و الان بعد ۴ سال ... خوشبخت باشید. منم روزی که شنیدم جاری م دوقلو بارداره از شدت هیجان جیغ زدم، آخه تا اون زمان دو قلو از نزدیک ندیده بودم واقعا ان شاءالله شمام این روزا رو بخوشی بگذرونی و خدا بهت نینیای سالم و صالح عطا کنه. آمین
myda عضویت: 1399/05/22 تعداد پست: 15869 خوشبخت باشید. منم روزی که شنیدم جاری م دوقلو بارداره از شدت هیجان جیغ زدم، آخه تا اون زمان دو ... من امروز فقط دخترمونو دیدم تا برم پسرمونو برده بودن تو دستگاه خیلی حس خوبیه دو قلو بزرگــ شدیم همچون شایعه ای در روستا https://harfeto.timefriend.net/17384255708413
stresssss عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 7874 من امروز فقط دخترمونو دیدم تا برم پسرمونو برده بودن تو دستگاه خیلی حس خوبیه دو قلو ای جانمخدا حفظشون کنه😍😘🥰
stresssss عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 7874 من امروز فقط دخترمونو دیدم تا برم پسرمونو برده بودن تو دستگاه خیلی حس خوبیه دو قلو نارس بدنیا اومدن؟