opfgfxfv مدیر استارتر عضویت: 1400/11/21 تعداد پست: 7476 عنوان از بس بارون میاد میترسم 😂 1593 بازدید | 115 پست خدایا بزرگیت شکر حیاطمون پر پر آب شده ده دقیقه دیگه میشه قایق انداخت آدم وحشت میکنه بخدا شدتش خیلی خیلی بیشتر شده از مرگ نمیترسم ولی واقعا هر کاری بخواد میتونه بکنه قربون بزرگیش برم ♥️♥️ 1401/05/06 | 18:17 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
snowflakes عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 8891 کدوم شهرین؟؟ میگم دلبر به ننت بوگو اسپند دود کنه عروسش داره میاد💝😍
eleno عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 16435 کجاییداینکه اخطار سیل دادن من میترسم فقط حیدر امیرالمومنین است اللهم عجل لولیک الفرج
شوکا۶۷ عضویت: 1398/07/07 تعداد پست: 11440 کجایید؟ توام قاتلی میدونی چرا؟ چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی . قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....
خوشمل_چی عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 12156 پس کووو بارون چرامن نمیبینم نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔
n0000 عضویت: 1398/02/25 تعداد پست: 8968 اینجا ک بشدددت گرمه😭😭😭 بـِخند بِزار هَمه بِفَهمَن قَوى تَر اَز ديروزى!♡
سلناسلنا۱ عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 42181 وسط مرداد بارونهای به این شدیدی در سمت جنوب .خب معلومه کار نیروی انسانیه :( شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه دعا کنید . اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .
سروپری عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 30767 کجا؟والا حق داری،بارون دیشب انقدر ترسناک بود مخصوصا که حماقت کردم فیلم های امامزاده داود هم دیدم ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷
opfgfxfv مدیر استارتر عضویت: 1400/11/21 تعداد پست: 7476 چرا همه بارون میاد جز شهر ما ای بابا این موقع تابستون بارون خوب نیست برای ما اعلام سیل کردن پشت پنجره هامون آب اومده همینطور داریم خشک میکنیم
دخترایرانزمین عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 9450 وسط مرداد بارونهای به این شدیدی در سمت جنوب . خب معلومه کار نیروی انسانیه :( باران های موسمی همینه از طرف هند هم میاد ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸میخوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم. اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔
n0000 عضویت: 1398/02/25 تعداد پست: 8968 جلو کولرمولی بازمگرمو کلافه کنندست😰 بـِخند بِزار هَمه بِفَهمَن قَوى تَر اَز ديروزى!♡
مامان_امیر_علی عضویت: 1395/10/08 تعداد پست: 31710 اینجا ک بشدددت گرمه😭😭😭 ربطی به گرما نداره..بارون میادگرمم هستفقط شرجی میشه هوا و خفه میشیم کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
sara___s عضویت: 1399/05/19 تعداد پست: 21795 کاشکی تبریزم ی بارونی بزنه "خدا "حواسش به قلبت هست... کاربر97