بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هیچی من قرص هورمونی میخوردم بعد دکتر برا چکاب برام سونو نوشته مشخص شد یه توده دارم ک گفت نمونه برداری کن نمونه برداری کردمبعد بردمپیشش گفت خوش خیمه ولی باز میترسم بزرگ شه اخه قرث هورمونیم برا جوش میخورم🥲🥲🥲🥲
من دارم.فعلا دکتر گفت نیاز به عمل نیس اما ۶ ماه دیگه باید برم دوباره سونو . ۲سانته از من
من دکتر غدد میرفتم برا جوشامبعدبرام سونو نوشت اونجا مشخص شد توده دارم ک با نمونه برداری فهمیدم خوش خیمه.دکترم گفت چیزی نی دارو ام نداد از من ۱ونیم سانته ک میشه ۱۵ میلی متر
شمام داروی هورمونی مصرف میکردین؟پیش چه دکتری رفتین؟
من دکتر غدد میرفتم برا جوشامبعدبرام سونو نوشت اونجا مشخص شد توده دارم ک با نمونه برداری فهمیدم خوش ...
من خودم متوجه جسمی توی سینم شدم رفتم دکتر جراح زنان و فهمیدم توده توی سینمه یه سه سالی مدام سونو میرفتم سایزش فرقی نکرده بود. تو سونو آخر سایز دوبرابر شد. رفتم بیوپسی و مشخص شد توده خوش خیمه. دارویی نداره. فقط ورزش میکنم و تغذیه سالم.۶ ماه بعد بیوپسی دوباره باید برم. ماه دیگه میشه