2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علایمت چی بود؟ 

هیچی من قرص هورمونی میخوردم بعد دکتر برا چکاب برام سونو نوشته مشخص شد یه توده دارم ک گفت نمونه برداری کن نمونه برداری کردم‌بعد بردم‌پیشش گفت خوش خیمه ولی باز میترسم بزرگ شه اخه قرث هورمونیم برا جوش میخورم🥲🥲🥲🥲

من دارم.فعلا دکتر گفت نیاز به عمل نیس اما ۶ ماه دیگه باید برم دوباره سونو . ۲سانته از من

من دکتر غدد میرفتم برا جوشام‌بعدبرام سونو نوشت اونجا مشخص شد توده دارم ک با نمونه برداری فهمیدم خوش خیمه.دکترم گفت چیزی نی دارو ام نداد از من ۱ونیم سانته ک میشه ۱۵ میلی متر

شمام داروی هورمونی مصرف میکردین؟پیش چه دکتری رفتین؟

دارو ام بهتون داد؟

مطمئنی توده بود؟داروی خاصی مصرف نکردین؟شمام قرص هورمونی مصرف میکردین؟

توده‌ خوش خیم تو سینه گرد هست و تکان میخوره اصطلاحا میگند توده چربی هستش،،نه من داروی خاصی نمیخوردم،یه دکتر گفت بر اثر ضربه به سینه اینجوری میشه

توده‌ خوش خیم تو سینه گرد هست و تکان میخوره اصطلاحا میگند توده چربی هستش،،نه من داروی خاصی نمیخوردم، ...

اها ن از مال من توده ادنوز اسکلرزوان توده چربی نی با مال شما فرق داره🥲🥲🥲

من دکتر غدد میرفتم برا جوشام‌بعدبرام سونو نوشت اونجا مشخص شد توده دارم ک با نمونه برداری فهمیدم خوش ...

من خودم متوجه جسمی توی سینم شدم رفتم دکتر جراح زنان و فهمیدم توده توی سینمه یه سه سالی مدام سونو میرفتم سایزش فرقی نکرده بود. تو سونو آخر سایز دوبرابر شد. رفتم بیوپسی و مشخص شد توده خوش خیمه. دارویی نداره. فقط ورزش میکنم و تغذیه سالم.۶ ماه بعد بیوپسی دوباره باید برم. ماه دیگه میشه

شما نوع تودتونو نمیدونید چیه؟نمونه برداری ندادید؟پیش چ دکترب رفتین؟من غدد رفتم ولی فکنم تخصصش نی

خوش خیم بود و گفت چربیه 

پیش جراح عمومی باید برین عزیزم 

سونو و مدارک پزشکیتونو ببرید پیش جراح عمومی