2777
2789
چه قرصی میخوردی من هم نیخورم و کیست سینه دارم خیلی نگرانم 

من حدود ۱ سال و ۸ ماه فیناستراید و اسپیرونولاکتون میخوردم.حدود ۹ ماهم سیپترون کامپاند ک ضد بارداریه میخوردم.بعد اینسری جواب نمونه برداریمو ک بردم دکتر فیناستراید و سیپترون کامپاند و برام قطع کرد.ولی اسپسرونولاکتون هس بعدشم گفت ۱ سال دیگ بیا.تا حالا ۳ ماه به ۳ ماه میرفتم ولی الان ک اون دوتارو قطع کرد گفت ۱ سال دیگ بیا.

منم میترسمممم خیلیییی ک سایزش بزرگگ شهه الان نمیدونم‌چیکار کنمم☹☹☹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حدود ۱ سال و ۸ ماه فیناستراید و اسپیرونولاکتون میخوردم.حدود ۹ ماهم سیپترون کامپاند ک ضد بارداریه ...

ادم نمیدونه جیکار کنه بخوریم یا نخوریم بخدا خیلی نگرانم ریزش مو هم داشتی 

من خودم متوجه جسمی توی سینم شدم رفتم دکتر جراح زنان و فهمیدم توده توی سینمه یه سه سالی مدام سونو میر ...

چرا دوباره بیوپسی باید بدین؟

شمام قرص هورمونی مث اسپیرنولاکتون ک فیناستراید یا ضد بارداری میخوردین؟

من حدود ۱ سال و ۸ ماه فیناستراید و اسپیرونولاکتون میخوردم.حدود ۹ ماهم سیپترون کامپاند ک ضد بارداریه ...

حالا تاثیر داشته برات من یه ماهه که نیخورم جوش زیاد زدم چیکار کنم 

ادم نمیدونه جیکار کنه بخوریم یا نخوریم بخدا خیلی نگرانم ریزش مو هم داشتی 

واییی منممم بخدااا نمیدونمم باید چیکار کنم قرصیم نی یدفه بشه قطعش کرد دکترمم گفت ۱ سال دیگ بیا.

شمام قرص هورمونی میخورین؟

حالا باز کیست چیزی نی من توده دارم🥲🥲

منم چندین ساله احساس میکنم یه چیز گرد داخل دوتا سینه هامه دست بزنم تکون هم میخوره یعنی تودست؟ از نو ...

ببین اگر قرصی چیزی نمیخوری نگران نباش.

فقط یه سونو برو ک خیالت راحت باشه ک دقیقا چیه.من چون قرص میخورم باید تحت نظر باشم.

واییی منممم بخدااا نمیدونمم باید چیکار کنم قرصیم نی یدفه بشه قطعش کرد دکترمم گفت ۱ سال دیگ بیا. شما ...

خب ادم نیترسه که توده تشکیل بشه من کیست تخمدان دارم هورمونام نرناله ریزش مو هم داشتی 

حالا تاثیر داشته برات من یه ماهه که نیخورم جوش زیاد زدم چیکار کنم 

کودومشو میخوری اسپیرونولاکتون؟

من خیلییی سال قبل دکتر پوست رفته بودم بهم اسپیرونولاکتون ۲۵ داده بود یادمه میخوردم بدتر جوش زدم منم قطعش کردم.ولی این یکی غدده ک رفتم از اولش برام اسپیرونولاکتون و با فیناستراید داد بخاطر همین بیرون ریزی نداشتم و جلوی جوش زدنمم گرفت. الانم بعد ۱سال و ۸ ماه فیناستراید و قطع کرد و فقط اسپیرونولاکتونه.الان حدود ۱ ماه اسپیرونولاکتون خالی میخورم فعلن نمیتونم نظر بدم‌باید بکم‌بگذره.ولی چ فایده توده ای شدم رفت☹☹

خب ادم نیترسه که توده تشکیل بشه من کیست تخمدان دارم هورمونام نرناله ریزش مو هم داشتی 

نه ریزش مو انچنانی ندارم در حد طبیعیه

اها شما کیست داری 

ن من هورمونام نرمال نی