2789
عنوان

وزن کم دخترم😔

1266 بازدید | 25 پست

خانوما دخترم ۹ ماهشه ۸ کیلو هست زیر خط نمودار

تا ۶ ماهگی خوب بود اما اشتها نداره بنظرتون چه مولتی ویتامینی بهش بدم

و چه غذایی واسه وزنگیریش خوبه؟؟؟؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دختر من ده ماهش داره کامل میشه هشت کیلو سیصد

هرکاری کردم وزنش زیاد نشد ژنش همینه اشتهاشم کمه

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت
من جدا واسش درست میکنم ولی کار شما بهتره

ولی اکثرا میگن کارمون اشتباهه🤷🏼‍♀️چون ادویه و اینا داره غذا خودمون     ولی دیگه بچه من که نیس مال مامانمه🥴😂 مامانم بهش میده، اونم غذا مارو بهتر میخوره چون حریره و اینا که مال بچهاس خیلی بی مزه و ایناس نمیخوره دوس نداره

اشتها اور نده این چیزا شیمیایه دختر من از اول زیر نمودار موند و هست ۴ سالشه ۱۳ کیلوئه هزار مدل ه ...

میخاستم شربت کیندرواسش بگیرم همونی که چن نوع وبتامین و زینک هست از اونم دادین شما؟؟؟

😐🤦🏼‍♀️ من خواهرم دقیقا از رو نمودار داره می‌ره  ۶ ماهه که بود ۷ کیلو و خورده ای بود الان نزد ...

بنظر من که وزنش خوبه زیاد پایین نیست نمیدونم بعضی از مادرا ازبچه ها چه انتظاری دارن دختر من وقتی 7ماهش بود 6کیلو بود درسته هرکی الآن میبینتش میگه لاغره فلانه اما من برم مهم نیست میگم خیلیم خوبه چقدرم طفلک بچه رو بخاطر وزن کمش بردم دکتر وازمایش اخرسر گفتن بخاطر ریفلاکس وزن نمیگیره یکیم ژنش همینه کاریش نمیشه کرد😂