2777
2789
عنوان

کیا کلاس زبان رفتن سوال دارم

432 بازدید | 34 پست

سلام من تا کتاب فمیلی۵ خوندم حالا این بماند میخوام بقیشو خصوصی برم کتابای تاپ ناچ میشناسین؟ سطحشون خوبه؟ میخوام تو ۲۰ جلسه تاپ ناچ ۱و۲ رو تموم کنم ولی نمدونم چجور کتابی هستن ب نظرتون میتونم؟کسی این کتابارو خونده؟

تو بیست جلسه تموم نمیشه

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فمیلی معمولا با امریکن فایله

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم
تعیین سطح کردن بهم گفتن از پسش برمیام ولی اطلاعاتی راجب کتابا ندارم

باشه عزیزم بازم بیست جلسه برای دوتا کتاب خیلی کمه ، مگر اینکه کامل تدریس نشه و فقط سر سری رد شن

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
کدوم کتابو میخونی الان؟

تعیین سطح شدم سطح آن یورمارک

بعدش امریکن هست

زبان راشد

کتابه ای مختلفی آموزشگاه رو تدریس میکنن

تاپ ناچ

هدوی

امریکن

و 

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

تا فمیلی 6باید بخونی بعد یک کتاب گرامر بعد اونم فایل 5یا6تا کتابه دقیق نمیدونم بعدشم برای دیپلم رسمی ...

ما تا فمیلی ۵ داریم بعد فاندامنتال ک جمع کل فمیلیاس بعد تاپ ناچ