2777
2789
عنوان

عروسیمه

351 بازدید | 14 پست

سه ماه دیگه عروسی منه. شهر خودم نیس شهر شوهرمه چن ساعتی فاصله داریم. و من ی خاله دارم سه ساله با دوتا بچش خانوادگی شپش زدن. هرچی غیر مستقیم با کنایه هرجور میگی خودشو میزنه ب اون راه حتی میگه ن نیس نداریم...در صورتی ک من بارها دیدم تو سرشون

زیاد خونش نمیرم میرم هم وقتی برمیگردم کلا تو حمومم و با مامانم موهای همو نگا میکنیم 

بعد همین خاله میگه من میام شبم میمونم خونتون دیگه آخر شب ک نمیشه برگشت سخته

آخه یکی بگه من چجوری دلم بیاد رختخواب نو مال عروسو شب اول بندازم واس خانواده ای ک کلا شپش دارن 

قرار شد عروسی رو جدا جدا بگیریم هرکی مهمون های خودشو توی شهر خودش جشن بگیره و شام در بده ن فقط بخاطر این قضیه بخاطر اینکه فامیلای من میگن ما نمیتونیم بیایم دوره 

فامیلای شوهرم میگن اونجا باشه باز ما نمیتونیم بیایم 

بخاطر نق نق اینا و دوری راه و دخالت های فامیلا، تصمیم گرفتیم جدا بگیریم فقط پدرو مادرا و خواهر برادر عروس داماد توی هردوجشن باشن فامیلا هرکی شهر خودش. منم بخاطر اینکه خالم نیاد بمونه از خدا خواستم 

مشکل اینه پدرشوهرم لج کرده میگه ن اینجوری نمیشه 

اگ مستقیم ب خالم بفهمونیم ی فکری ب حال موها ی خودشو بچه هاش بکنه هم ناراحت میشه خانوم و بهش برمیخوره چون ب صورت خود ب خود نمیتونه بفهمه باید ی اقدام درمانی بکنه و این بیخیالی و سهل انگاری خوب نیس

هرکی هم باشه و بفهمه ازش دوری میکنه! چ برسه من. هیشکی منو درک نمیکنه همه ساز خودشونو میزنن من این وسط دارم دیوونه میشم چجوری بابای شوهرمو راضی کنیم 

هرچی میگم نمیاد کسی راه دوره نمیفهمن. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بر بخوره بهش

واقعا چه فکری کرده با خودش ک میخواد شب بمونه خونه عروس داماد ؟ اصلا فکری کرده ؟

تازه شپش هم ک داره

فعلا آروم باش و خود خوری نکن ، 3 ماه خیلیه

خیلی واضح بهش بگو من راحت نیستم خاله جان لطفا هتلی چیزی رزور کنید

فعلا هم در این مورد باهاش حرف نزن تا همون روزای آخر

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

حق داری به نظرم هتل بگیرید براشون یا یه ویلایی جایی اجاره کنید یه شب هم هزینه اش کمتر از عروسی دوباره در میاد هم مزاحم شما نمیشن البته ویلا خیلی ارزون تر در میاد همه هم میتونن برن اونجا شب بخوابن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

واسش کادو یه شامپو ضد شپش بخر ببر خونش 

واقعا خودشون اذیت نمیشن 

بذار ناراحت بشه بهتره که همه شپش بگیرن

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

مثلا بهش بگو خانواده شوهرم عیب میدونن که کسی بخاد شب خونه عروس و داماد بمونه و بعدن اینو میکوبن توسر من،

البته اگه جز اونا قراره کسی دیگه اونجا بمونه که نمیشه اینو بگی چون میگه پس بقیه چرا میمونن،

در نهایت اخر اگه دیدی موندن که راهی نیست وقتی صبح بیدار شدن جلد بالش و تشکت رو در بیار دوسه ساعت بزار توی اب جوش که اگه شپشی چیزی روش مونده از بین بره دیگه مجبوری

شما از اول قرار گذاشتید تو عروسی طرف مقابل فقط پدر مادر و خواهر برادر باشن. تمووووووم

حالا پدرشوهرت ساز مخالف زدنش چیه؟؟ 

مهمونای شمام که گفتن نمیان ، مهمونای اونام که نمیان

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

به مشکل شپش کار نداشته باش کسی که سه ساله داره با شپش زندگی می‌کنه یعنی به هر زبونی بگی نمی‌فهمه باید خودشو درمان کنه

فقط بهش بگین به هیچ وجه نمیشه شب عروسی خونه عروس بمونه نه خاله ت نه هیچ کس دیگه اصلا هم از این موضع کوتاه نیاین بگید درست نیست و همچین اتفاقی شدنی نیست بگو نمیتونم بخاطر شما یه عمر حرف شوهرمو بخورم که شب عروسی فک فامیلات ریختن اینجا

بگو برن هتل بگیرن اون شبو اگر نیومدن عروسی هم باز مهم نیست 

.

شما میگی اگر عروسی شهر شما باشه ، فامیل های شوهرت نمیان. 

اگر عروسی شهر شوهرت باشه ، فامیل های شما نمیان.

پس میخواین چه کار کنین؟

مسئله فامیل ها جا هست که شب میخوان بمونن؟ یا کلا راه دور نمیان؟ 

به مشکل شپش کار نداشته باش کسی که سه ساله داره با شپش زندگی می‌کنه یعنی به هر زبونی بگی نمی‌فهمه بای ...

برای ما معمولا وظیفه تأمین جا برای شب موندن مهمون های راه دور به عهده میزبان هستش. 

اگر مسئله مهمون ها تأمین جا برای شب موندن هستش ، حساب و کتاب کنین که اگر برای یک شب مهمون ها خونه یا هتل یا ... کرایه کنین براتون بهتره یا اینکه دو تا عروسی بگیرین؟ 

اونوقت خاله شما هم خونه شما که نمیمونه ، میره جایی که براش در نظر گرفتین.

خونه عروس و داماد کسی نمیمونه.

اگر هم عروسی شهر خودت باشه که دیگه خاله ت شب برمیگرده خونه خودش.