2777
2789

رفتم سرچ کردم علائم دیابت.نوشته بود زیاد اب خوردن و زیاد دستشویی رفتن

خب من اب روزی فوقش ۷ لیوان میخورم 

از نظر عقلی بخای در نظر بگیری واسه اب خوردن زیاد باید دستشویی هم بری دیگه وگرنه کلیه از کار میوفته

اون خانمی که دیشب تاپیک زد راجب دیابت پسرش کلا توهمی شدم

البته دیروز یه ازمایش قند و چربی و تیروئید این چیزا دادم واسه جوشام و پوست افتضام

ارثی هم هیچ مشکلی نداریم

ب نظرتون وسواسی شدم؟

۳ ماه دیگ ۱۷ سالم میشه...

اره بابا .اگه به گوگل باشه که من الان باید کفن و استخوانم میپوسید 🤣جدی نگیر 

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وسواس فکری داری دقیقامث منی...بیخیال اگ قرارباشه ی مریضی روبگیریم حتمامیگیریم 

مگه میشه باشی وتنهابمونم....💜خداجونم معجزتوباتک تک سلولام حس کردم ایمانم بهت چندبرابرشده....💜

یادم افتاد به یه خاطره همین سن تو بودم دبیرستان رشته تجربی یه فصلی کتابمون داشت فقط مریضیای عجیب غریب بود با علائمش . معلممون همون اول گفت ببینید الان همتون سالمید نریم اینا رو بخونیم علائمو توی خودتون پیدا کنید . بعد اول فکر کنید کمبود اهن شدید دارید بعد فکر کنید اهن زیادی توی بدنتون جمع شده 😁

نترس اینا همه تلقین هست . گوگل هم خوبه فقط باید تحت تاثیرش قرار نگیری 😉 به خاطر سنت هست بزرگتر بشی تجربه ات بیشتر میشه کمتر تاثیر میگیری 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
تو چ شکلی هستی؟؟ یکم حالتو توضیح بده

من وسواس بیماری دارم مثلا اگ گوگلمو نگاکنی همش بیماری سرچ میکنم علائماشم توبدنم میگردم خلاصه خیلی دردبدیه 

مگه میشه باشی وتنهابمونم....💜خداجونم معجزتوباتک تک سلولام حس کردم ایمانم بهت چندبرابرشده....💜
یادم افتاد به یه خاطره همین سن تو بودم دبیرستان رشته تجربی یه فصلی کتابمون داشت فقط مریضیای عجیب غری ...

دقیقا همین شکلی ام نمیدونم چی یا کی باعث شد من این شکلی شم

من وسواس بیماری دارم مثلا اگ گوگلمو نگاکنی همش بیماری سرچ میکنم علائماشم توبدنم میگردم خلاصه خیلی در ...

خیلیییی

من تو یه ماه به همچی فکر کردم

چربی تیروئید قلب کبد

امروزم شد دیابت

دیروز ازمایش دادم خلاصه منتظر جوابم نمیدونم چند روزه اماده میشه خیلی استرس دارم

خیلیییی من تو یه ماه به همچی فکر کردم چربی تیروئید قلب کبد امروزم شد دیابت دیروز ازمایش دادم خلا ...

منم توهم هپاتیت ایدزدارم😔