2777
2789
عنوان

تاحالا شده...؟

361 بازدید | 39 پست

تاحالا شده خیلی داغون باشین ولی جوری رفتار کنین که انگار چیزی واستون مهم نیس؟یه جور خوددرگیری که سعی کنی بیخیال شی نسبت به اتفاقای اطرافت ولی نتونی...نشه...

من دلم میخاد تغیر کنم دلم میخاد چیزی نتونه اذیتم کنه چیزی نتونه ناراحتم کنه دلم میخاد بی تفاوت شم نسبت به همه چی..دیگه از خودم حالم بهم میخوره من متنفرشدم از شخصیتی که هرکسی میتونه نابودش کنه میتونه بشکنتش...نمیدونم چ جوری میتونم تغیر کنم شاید بتونم وانمود کنم ولی اخرش خودمم که پشت این وانمودا عذاب میکشم...

الان فک نکنم‌کسی تو سایت باشه یا اگه کسیم هس حوصله خوندن چرت و پرتام و ج دادن بهشونو نداشته باشه ولی نوشتم یکم اروم شم🖤

:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالته

کار یا تحصیلاتت چیه

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

این مرحله یعنی درحال رشدی 

عجله نکن

ازشکستات ناامیدنشووناراحت نشو،ازهراشتباهت درستوبگیر

اینحوری پخته میشی

من میگم ماحق نداریم درموردچیزاییکه به بچه هامون یادندادیم دعواشون کنیم ،الان شمامثه بچه ایی هستی که اشتباهاتت معلمت هستن

وای یه مدت پیش که از خانواده ام از اتاقم از زندگیم دور بودم وضعیتم دقیقا همین بود 😞

بارزترین تفاوت انسان با حیوان قدرت تفکر است و چه بسیارند کسانی که هنوز حیوان هم نشده اند چه برسد به انسان 🌼

تو رفت و‌امد ازاد هستی؟اگه ازادی حسابی خودتو‌مشغول کن..مثلا باشگاه  ،،کلاس ،، پارک بازاری برو‌اینقد خودتو‌درگیر اینا یا یادگیری یا کتاب خوندن کن که کم کم اطرافیانتو فراموش کنی بودن یا نبودنشون برات مهم نباشه

.برا خودت زندگی کن ..اسم اینایی که از طرفشون اذیت میشی یجا بنویس بعد خطشون بزن و‌از زندگیت هم حذفشون کن برات مهم‌نباشن 

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه