2777
2789
عنوان

تاحالا شده...؟

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 39 پست

شده ، خیلی زیاد 

ولی میدونی میتونی خودت رو گول بزنی 

یه مدت که گذشت میبینی واقعا جواب میده 

این چه صحبتیه 

چرت و پرت هم نیست گلی

ان شاءالله دلت آروم میشه حتما

برات بهترینها رو از خدا میخوام 🌼🌱 ... 

🖇🧡... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلیی سخته خودتو بی تفاوت نشون بدی درصورتی که داری از درون میمیری🙁💔 کاش میشد تغیرکنیم...

خصوصیات بدتو یجا بنویس هر هفته یکیشو‌نو باید ترک کنی...تا اخر ماه میبینی چقد سبکی 

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه

فکر میکنم همه ما قسمتی از زندگیمون همینه ... 

باید یاد بگیری باهاش کنار بیای 

و اینکه هیچ کس بی مشکل نیست 

اما برای تغییر ... ببین دوست داری چطور باشی  هدفت چیه  از همه لحاظ ظاهر باطن زندگی و.... راهش رو پیدا کن 

من به شخصه صبح زود پیاده روی با آهنگ دلپذیر رو دوست دارم بهم آرامش میده  و موقع کار خونه بجای اینکه به چیز های بیخود فکر کنم آهنگ شاد میزارن باهاش میخونم و کارامو میکنم ..... رمان خواندن و فیلم هم خوبه

اره الان منو ببینی میگی این چقد خوشحاله وشوخی میکنه وانرژی داره ولی از درون داغونم 

متاسفانه برا من وقت ناراحتی قیافم داد میزنه و خودم هم نمیتونم درونگرا باشم ..سریع واکنش نشون میدم اصلا راحت نمیشم تا موضوعو حل کنم

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه

باید واقعا اینقد قوی شی که به راحتی هر موضوعی حالتو عوض نکنه،نه اینکه تحمل کنی،...درضمن شما هرچی بیشتر خودتو دوست داشته باشی و خودتو بیشتر لایق بدونی روزگار هم بیشتر دوست داره و خوبیهای بیشترینصیبت میشه،منظورم کلا انسانها و اتفاقات هست از روزگار،کائنات

اگه دوس داشتی بگو مشکلت رو  متاسفم امیدوارم زودتر حال دلت خوب بشه

مشکلاتم خیلی زیاده💔اگه واسه یه روانشناس تعریفشون کنم خودشم روانشناس لازم میشه...

مرسی🌺🙁

:)