صدف_69 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 2929 عنوان افزایش ضخامت اندرومتر 5738 بازدید | 25 پست کسی بوده ضخامتش از روز ده پریودی به بعد زیاد سده باشه؟؟من ضخلمتم پایینه میخوام ببینم احتمال داره بعد روز ده افزایش پیدا کنه یا اصلا امکانس نیست؟؟ 1401/05/06 | 01:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
صدف_69 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 2929 لولياسبز بخور زياد بخور مثلا تو دو روز يه كيلو بخور تاثیر داره؟؟؟یعنی ممکنه بعد روز دهم ضخامتم بره بالا؟؟؟دکترم گفته سه روز بعد بیا احتمالش هستولی اخه مگه سه روزه میشه 😭
نواهستم عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 2947 تاثیر داره؟؟؟یعنی ممکنه بعد روز دهم ضخامتم بره بالا؟؟؟دکترم گفته سه روز بعد بیا احتمالش هست ولی اخه ... بله اگه قرص استراديول داده باشه كه حتميه با لوبيا سلزم كه تكميل ميشه هر روز دو ميل افزايش ميده
یشتا عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 1211 بله عزیزم، کاملا ممکنه، اصلا نگران نباش، آیا دارو هم مصرف می کنی؟
صدف_69 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 2929 بله اگه قرص استراديول داده باشه كه حتميه با لوبيا سلزم كه تكميل ميشه هر روز دو ميل افزايش ميد ... قرص نداد بهش گفتم دارو نمیدید گفتن الان زوده شنبه بیا اون مپقع تصمیم میگیریمیعنی ممکنه از شنبه استرادیول بدن؟؟؟شما میدونید معمولا استرادیول رو از روز چندم میخورن؟؟من لتروزل پنج روز مصرف کردم
صدف_69 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 2929 بله عزیزم، کاملا ممکنه، اصلا نگران نباش، آیا دارو هم مصرف می کنی؟ ۵روز لتروزل مصرف کردم روزی دو تا امروز به دکترم گفتم دارو نمیدید گفت الان زوده شنبه بیا سونو شو تصمیم میگیرمپس شما میگی امیدوار باشم؟یعنی ممکنه کنسل نکنن
نواهستم عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 2947 قرص نداد بهش گفتم دارو نمیدید گفتن الان زوده شنبه بیا اون مپقع تصمیم میگیریم یعنی ممکنه از شنبه است ... لتروزول براي تقويت تخمدان استراديول براي ضخامت رحم چند هستش؟؟؟ضخامت منظورمه
یشتا عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 1211 قرص نداد بهش گفتم دارو نمیدید گفتن الان زوده شنبه بیا اون مپقع تصمیم میگیریم یعنی ممکنه از شنبه است ... این تصمیم کاملا از بیماری به بیمار دیگه متفاوته، برای من از سه پریودی دادن
صدف_69 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 2929 لتروزول براي تقويت تخمدان استراديول براي ضخامت رحم چند هستش؟؟؟ضخامت منظورمه امروز گفت چهارو سه دهمنمیدونم به من لتروزل دادن فقط ممنون میشم جوابمو میدی خیلی ناراحتم
نواهستم عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 2947 ۵روز لتروزل مصرف کردم روزی دو تا امروز به دکترم گفتم دارو نمیدید گفت الان زوده شنبه بیا سونو ... آره عزيزم چرا اميدوار نياشي حتما ميره بالا ميگم لوبيا سلزم بخور
یشتا عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 1211 ۵روز لتروزل مصرف کردم روزی دو تا امروز به دکترم گفتم دارو نمیدید گفت الان زوده شنبه بیا سونو ... نه عزیزم، ممکنه حتی بجای قرص اگر لازم بشه، به شما آمپول بده، دکتر کارش رو درست انجام میده، بهش اعتماد کن
صدف_69 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 2929 این تصمیم کاملا از بیماری به بیمار دیگه متفاوته، برای من از سه پریودی دادن من هم فکر میکنم و شنیدم استرادیول رو از همون اول میدنبه من ندادن ولیشاید چون اولین باره دارم دارو میگیرم امروز حالم خیلی گرفته شد ولی دکترم گفت نکران نباش فکر میکنم برای دلخوشی من کفت😔
نواهستم عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 2947 امروز گفت چهارو سه دهم نمیدونم به من لتروزل دادن فقط ممنون میشم جوابمو میدی خیلی ناراحتم تا روز ١٦ فرصت داري ميره بالا بابا نگران نباش مال من كه سيگل آي وي اف بود روز ١٦ هشت بود انتقال دادن فرصت داري هنوز
صدف_69 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 2929 آره عزيزم چرا اميدوار نياشي حتما ميره بالا ميگم لوبيا سلزم بخور ممنون عزیزمفردا ناهار درست میکنم حتماممنونم از شما لطف کردی جوابمو دادی خدا خیرت بده