2777
2789
عنوان

تزريق چربي

160 بازدید | 11 پست

من كلينيك سعادت اباد تزريق بايوفت داشتم به شدت ناراضيم خانوما خواهش ميكنم كسي نره اين مركز و اگر كسي اين چربيا رو از بين برده تا حالا بهم بگه من هنوز بعد از ٣ ماه صورتم افتضاحه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باآنریم نمیشه؟ آنزیم برا ازبین بردن چربی بینی وهرجا ک ژل بخان آب کنن میرنن صورتو نمیدونم!بعد من شنیدم اولاش صورت خیلی باد کرده وبد میشه شبیه ژاپنیا ولی بعدش خوب میشه

میشه اگه جراح خوب بینی میشناسین توتاپیک دماغیم بگین😅 تهران باشه          ۱۷/۳/۱۴۰۲✨یادآور تاپیک ارزوها✨

من گونه هام رو تزریق چربی کرده بودم بعد از یک ماه کاملا نرمال شد و دوست داشتم 

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
كل صورتمو تزريق كردم اصلا تحقيق نكردم متاسفانه حالا نميدونم چيكار كنم

ناراحت نباش تزریق چربی تاریخ مصرف داره تا یک سال می‌ره . الان صورت من  بعد از یک سال تزریق فقط 20درصد شایدم کمتر باقی مونده. بقیه ش رفته

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
خيلي ناراحتم واقعا  ٣ ماه گذشته اخه اصلا خوب نميشه

نمیدونم ایشالا که خوب میشه حرص نخور دوستم مامانش زده بود میگفت اولا خیلی زشت شده بود مثل کره ی ماه میشه صورت خیلی گرد ولی بعد خوب شده بود حالا خواستی ازش میپرسم تا چندماه بوده

میشه اگه جراح خوب بینی میشناسین توتاپیک دماغیم بگین😅 تهران باشه          ۱۷/۳/۱۴۰۲✨یادآور تاپیک ارزوها✨