2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من امپول میزنم دکتر میگه یک روز درمیون اقدام کن زمان تخمک گذاری نمیدونم

۱۲ سیکلت آمپول میده ؟ 

اگه ۱۲ سیکلت آمپول میده . ۱۴ سیکلت تخمک گذاریه . تا ۱۸ سیکلت یک روز در میون اقدام کن . 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
۹ماه دکتر نرفتی؟طبیعیه با ۵تا فولیکول حامله نشدیم😭

برای بارداری فقط ی دونه تخمک لازمه با ی دونه اسپرم انقد به خودت استرس نده تخمک زیاد برای آی وی اف خوبه ک بتونن جنین زیاد درست کنن . 

استرس مهم ترین عامل باردار نشدنه چون هورمونی ترشح میکنه ک مانع بارداری میشه . مراقبه کار کنه . استرس ت کم میشه کار هنری یا کاری ک بهش علاقه داری انجام بده . 

برای بارداری زمان طولانی تری در نظر بگیر . تا استرس ت کم بشه . 

دوستی داشتم ۱ سال و خورده ای اقدام بود و باردار نمیشد اخر تصمیم گرفت برای مراسمی لاغر کنه فعلا بیخیال بارداری بشه . هم لاغر شد هم چون ذهنش گول خورده بود و استرس نداشت . همون ماه باردار شد . 

بیخیال خیلی ذهنت درگیر سونو و اندازه سونو نکن .

اینا استرس میاره مگه مامان بزرگا و مامانامون میدونستن چندتا تخمک دارن و چ روزی تخمک گذاریشونه . 

تحربه یکی از خانمای نی نی سایتی هم بگم میگفت ۱۰ سال اقدام بوده حتی آی وی اف منفی داشته . ی دکترمعرفی میکنن ک کارش خوب بوده دکتره دارو میده و میگه فلان روز برو سونو ک آمپول آزاد سازی بزنی . اینم میگه من مشکل مالی دارم میشه سونو نرم و همینجوری آمپول بزنم دکتره میگه باشه چون ماه پیشم تخمک بالغ داشتی حتما این ماه حداقل ی تخمک رو داری دیگه خلاصه اینم ترفته سونو همینجوری آمپول زده . پیش خودش میگه منکه آی وی اف م منفی شد ماه پیشم مرتب سونو و .... هیچی نشد این ماهم ک نشد برم سونو ببینم چ خبره ولش کن ماه دیگه حتما سونو میرم خیالم راحت بشه . همون ماه باردار میشه . چون اصلا اهمیت نداده