2777
2789
فقط گفت این دوست داشتن شما اذیتم میکنه و....   بخدا منکه کاری باهاش نداشتم فقط خیلی دوسش د ...

داداش کوچیکه منم همینجوریه چون مداحه و شیخه و ذهن خوبی داره خیلی ها دوسش دارن ولی همه رو میشوره میزارع کنار من اصلا زیاد تحویلش نمیگیرم ولی میبینم ک دوستاش چجوری بهش بها میدن میگ من نمیخوام خیلی کسی دوسم داشته باشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

:(

تو هفده سالگی با پسری آشنا شدم که همه خوبی های دنیا شده بودن یه قلب که تو وجودش میتپید...چشامو که می‌بندم مجسمت میکنم...دومین ماه از گرم ترین فصل سال🌱🍓🍓از اون شب دنیام بدجور به دنیات قفلی زد و مصمم میمونم تا لحظه ی دیدارت ای دیرینه ی دلخواه❤️..به قول یکی«وقتی همه کور بودن تو کردی بهم توجه..❤️شایدم یه روز برات تعریف کردم که من پشت پنجره ی اتاقت چه گریه ها که نکردم🖤گاهی وقتا فک میکنم خدا تورو تو یه بعداز ظهر قشنگ بهاری در حالی که لبخند به لب داشته و چای با هل میخورده و به صندلیش لم داده و به آهنگ خوش چشمه گوش میداده آفریده... 🍃🌻بچه ها عشق من واسه اینکه به دستش بیارم یخورده ناز داره البته نازکشم داره ها.اون هی ناز می‌کنه مام که بی تابشیم🍃میدونین مث بهترین خیالیه ک میتونین داشته باشین...مث ذوق رها کردن یه دونه بادبادک...یا مث پریدن تو آب زلال میمونه🍓🌱من یه دختر عاشقم...دختری که هیچ وقت از ابرازش عشقش خجالت نکشیده چون پیوسته اعتقاد داشته عشق مقدسه و پنهان کردنش چیزی به جز درد و زجر نداره..ولی خب همیشه به خودش آفرین گفته واسه انتخابش❤️هر چند خیلی جاهارو مجبور شده خودش تنهایی بی پناه قدم برداره....از خودم ممنونم که هر وقت خسته شدم تنها پناهگاهم خودم بودم 🫀❤️بهم میگن بی رحمی چون داستانمو نمیدونن🌈میخواهم بدانی که تو آخرین رویای روح من بوده ای❤️🌱...بچه ها این کاربر ینی بنده...دیگه عشقی نداره...گلش پژمرده شده...ماهش رفته...ولی دلم نیومد امضام رو بردارم🖤تاپیک ها مال من نیستن به جز یکیش ❤️
قدرمو ندونست.... خیلی کمک حالش بودم  چون دوسش داشتم و با افتخار بهش کمک میکردم تو کاراش

خب محبت زیاد باعث میشه فک کنن یجورایی وظیفه هس یه مدت جلو چش نباش ببین خودش برمیگرده

آفرین به همشون الهی برسی 😍💓

ان شالله شماهم 

ولی از همه مهم ترش خنده رولبای مردم کشورمه وبحق پنج تن آل عبا تموم شدن این گرونی ها ونابود شدن اون مسئول های بی ناموس😢ک ردشون بی رد ره الهی 

بازم زیاد شد😂

بابام رو بهم برگردونه  

اگه میشه برا شادی روح بابــام یه صلوات بفــرس یه قلب شکسته .. یه روح پریشون.. یه عاشق .. یه تنــها .. یه بیکس .. یه مجنــون .. از اون منِ مغــرور .. یه دیوونه مونده .. از ایــن خونــه بی تو .. یه ویرونه مونــده .. تو دنیامــو بردی .. سپــردی به ماتــم ولی تو خیــالم هنــوزم بــاهاتــم :) 
خب محبت زیاد باعث میشه فک کنن یجورایی وظیفه هس یه مدت جلو چش نباش ببین خودش برمیگرده

جلو چشش نبودم که ارتباطمون مجازی بود.... سالی دوسه بار همدیگه رو میدیدیم اونم به اصرار من💔

چیشده بابات

کرونا لعنتی گرفتـش اززززززززم      

اگه میشه برا شادی روح بابــام یه صلوات بفــرس یه قلب شکسته .. یه روح پریشون.. یه عاشق .. یه تنــها .. یه بیکس .. یه مجنــون .. از اون منِ مغــرور .. یه دیوونه مونده .. از ایــن خونــه بی تو .. یه ویرونه مونــده .. تو دنیامــو بردی .. سپــردی به ماتــم ولی تو خیــالم هنــوزم بــاهاتــم :)