2777
2789
عنوان

مشکل خانوادگی

650 بازدید | 45 پست

من هروقت با مامانم مشکل پیدا میکنم اون منو به خانواده بابام ربط میده و این در حالیه که من تو لحظه خوبی نیستم

همش میگه تو به عمه هات رفتی به مادربزرگت و عمویت اینا رفتی من حتی حق عصبانی شدن گریه کردن و خیلی کارای دیگه رو ندارم و توی جمع خودشو خاله هام همش منو با اسم عمو بزرگه ام صدا میزنن خسته شدم حتی نمیتونم بهش مشکلاتمو بگم

مامانت خییییلی اشتباه میکنه ،آخه اصلا خوب نیست ،متاسفم 

اون بهم میگه تو مشکل روانی داری و خیلی خودتو بزرگ میبینی حتما توقع داره هرچی بهم میگه چیزی نگم من هم الان نمیدونم که واقعا من مشکل دارم یا اون؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اون بهم میگه تو مشکل روانی داری و خیلی خودتو بزرگ میبینی حتما توقع داره هرچی بهم میگه چیزی نگم من هم ...

نترس تو مشکل نداری، ولی سر به سر مامانتم نذار، اهمیتم نده، اغلب زنان سرزمینم چیزای بدو نسبت میدن به خانواده شوهر، حتی ممکنه بد نباشه از نظر اونا بد باشه، وگرنه ادم عادی، ناراحت میشه عصبی میشه گریه میکنه، فقط باید کسی رو اذیت نکنه با نحوه بروز این احساسات

نترس تو مشکل نداری، ولی سر به سر مامانتم نذار، اهمیتم نده، اغلب زنان سرزمینم چیزای بدو نسبت میدن به ...

آخه من همیشه خیلی به مامانم نزدیک بودم و همه اتفاقاتی که برام میوفته رو براش تعریف میکنم اما وقتی مشکلی به وجود میاد همه ی اون حرفا رو میکوبونه تو سرم و اجازه نمیده حتی از خودم دفاع کنم

آخه من همیشه خیلی به مامانم نزدیک بودم و همه اتفاقاتی که برام میوفته رو براش تعریف میکنم اما وقتی مش ...

کاش میتونستم با مامانت ارتباط بگیرم ،ی سری چیزها هس ک نمیشه ب تو گفت ،باید مادرت بدونه

از نظر من فعلا یکم از مادرت فاصله بگیر تا حرمتها ازبین نره ،،،،انشالله درست بشه البته بگم ،هیچ وقت ب مادرت بی حرمتی نکن ،احت امشو نگهدار ،خدا مراقبته 

تو تاریکی به روشنایی فکر کن 
کاش میتونستم با مامانت ارتباط بگیرم ،ی سری چیزها هس ک نمیشه ب تو گفت ،باید مادرت بدونه از نظر من فع ...

آخه مشکل اینجاست که حتی اگه ازشون دور باشم و دیگه باهاشون حرف نزنم بازم میزنن تو سرم که تو به خانواده بابات رفتی من اگه حرف بزنم میگن چرا اینجوری حرف میزنی حرفم نزنم میگن تو به خانواده بابات رفتی

اون بهم میگه تو مشکل روانی داری و خیلی خودتو بزرگ میبینی حتما توقع داره هرچی بهم میگه چیزی نگم من هم ...

بیش از نود درصد آدمایی که مشکل روانی دارن نمیرن درمان شن و این اطرافیانشون که میرن پیش پزشک و دنبال معالجه 

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند

خوب عزیزم بش بگو اگه بابام بد بود چرا زنش شدی کاش مامانتو از نزدیک می‌شناختم و باش حرف میزدم اخه دلش میاد با دخترش این کارو کنه شما هم بس احترامی نکن عزیزم بعدا خودش پشیمون میشه

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

باید یاد بگیری تودار تر باشی، وقتی میبینی رازدار نیست، حالا من برا اینکه نرنجه مشکلاتم بهش نمیگم، مینویسم دردامو و آروم میشم، خواستی یه بار تست کن

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
باید یاد بگیری تودار تر باشی، وقتی میبینی رازدار نیست، حالا من برا اینکه نرنجه مشکلاتم بهش نمیگم، می ...

آره فکر کنم از این به بعد این کارو میکنم هرچی گفت میگم چشم به هر حال که دنیا هیچوقت براساس عدالت نبوده

[QUOTE=246299491]آخه من همیشه خیلی به مامانم نزدیک بودم و همه اتفاقاتی که برام میوفته رو براش تعریف میکنم اما وقتی مش ...[/QUOTEبهتره بهش نگی وقتی هم علتشوپرسید بگی دلیل این رفتارت رو...

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
آخه مشکل اینجاست که حتی اگه ازشون دور باشم و دیگه باهاشون حرف نزنم بازم میزنن تو سرم که تو به خانواد ...

مودبانه و با احترام بهشون بگو راست میگی ،ب اونا رفتم ،و به شما نرفتم ،اونا هررررر چی باشن ، ب بچشون سرکوفت ،طعنه ،و کنایه و زخم زبون نمیزنن ،

تو تاریکی به روشنایی فکر کن