2777
2789

من تنبلی داشتم 

هیچ دکتری نه کلومیفن نه لتروزول داد 

یه روز خودم خریدم و استفاده کرده بدونه تجویز دکتر 

همون ماه باردار شدم

الان دخترم ده ماهشه🌹

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

من تنبلی داشتم  هیچ دکتری نه کلیمیان نه لتروزول داد  یه روز خودم خریدم و استفاده کرده بد ...

ای جانم عزیزممممممم من لترو میخوردم سایزم نهایت دوازده بود دکتر گفت کلومیفن بخور 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جانم عزیزممممممم من لترو میخوردم سایزم نهایت دوازده بود دکتر گفت کلومیفن بخور 

بخور عزیزم انشالله که همون اول نتیجه میگیری🧡

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

من خوردم ولی سونو واژینال ندادم ک بدونم چند بود...واسه دوتا پسرام خوردم همون ماه اولم باردارشدم هردو ...

ینی میشه رو منم اثر بذاره ؟؟🥺🥺🥺من لتروزول اثر نکرد بهم

چه خوش شانس

نمیدونم چرا هرچی به دکترم میگفتم بده نمیداد

۳ تا دکتر عوض کردم که برام تجویز کنن ندادن هیچکدوم😕

خودم زدم سیم اخر گفتم یا نینی میشه یا کیست میشه

دقیقا منم خودم توی نت خوندم خوردم...ولی من تنبلی نداستم

تنبلی نداشتی چرا خوردی؟