fatimaaaahh مدیر استارتر عضویت: 1401/02/25 تعداد پست: 1189 عنوان سایز فولیکول 88 بازدید | 7 پست خانوما سلام.کیا کلومیفن استفاده کردن؟باردار شدن؟سایز فولیتون چند بود با کلو؟ 1401/05/05 | 15:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یامنجےعالم عضویت: 1399/04/11 تعداد پست: 8175 من تنبلی داشتم هیچ دکتری نه کلومیفن نه لتروزول داد یه روز خودم خریدم و استفاده کرده بدونه تجویز دکتر همون ماه باردار شدمالان دخترم ده ماهشه🌹 ۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱 ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️
fatimaaaahh مدیر استارتر عضویت: 1401/02/25 تعداد پست: 1189 من تنبلی داشتم هیچ دکتری نه کلیمیان نه لتروزول داد یه روز خودم خریدم و استفاده کرده بد ... ای جانم عزیزممممممم من لترو میخوردم سایزم نهایت دوازده بود دکتر گفت کلومیفن بخور
ساناستار عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 4113 من تنبلی داشتم هیچ دکتری نه کلومیفن نه لتروزول داد یه روز خودم خریدم و استفاده کرده بد ... چه خوش شانس
یامنجےعالم عضویت: 1399/04/11 تعداد پست: 8175 ای جانم عزیزممممممم من لترو میخوردم سایزم نهایت دوازده بود دکتر گفت کلومیفن بخور بخور عزیزم انشالله که همون اول نتیجه میگیری🧡 ۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱 ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️
fatimaaaahh مدیر استارتر عضویت: 1401/02/25 تعداد پست: 1189 من خوردم ولی سونو واژینال ندادم ک بدونم چند بود...واسه دوتا پسرام خوردم همون ماه اولم باردارشدم هردو ... ینی میشه رو منم اثر بذاره ؟؟🥺🥺🥺من لتروزول اثر نکرد بهم
یامنجےعالم عضویت: 1399/04/11 تعداد پست: 8175 چه خوش شانس نمیدونم چرا هرچی به دکترم میگفتم بده نمیداد۳ تا دکتر عوض کردم که برام تجویز کنن ندادن هیچکدوم😕خودم زدم سیم اخر گفتم یا نینی میشه یا کیست میشه ۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱 ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️
یامنجےعالم عضویت: 1399/04/11 تعداد پست: 8175 دقیقا منم خودم توی نت خوندم خوردم...ولی من تنبلی نداستم تنبلی نداشتی چرا خوردی؟ ۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱 ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️