2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین🥺🥲

136 بازدید | 18 پست

مدارس غیرانتفاعی به همین راحتی ۲۰ میدن؟یعنی ۱۹ رو ۲۰ میدن یا نه اندازه تلاش همون دانش اموز نمره میدن؟

برای موفقیتم همین الان یه صلوات مهمونم می کنی؟😔💕🥲....یه دختر محصل که همه خاطرخواهشن😃 بس که برا خودش ارزش قائلهههه😂 کاریزماتیک ⛓️😑🤍ورزشکار✨ والیبالیست ❤️شیطون 💛دی ماهی💙درسخون به قول رفیقم خرخون دنیای خودمم😎

الکی نمره میدن

رفتم مدرسه کار داشتم

پدره اومده التماس توروخدا ریاضی پسرمو ۲۰ بده

اینجور که من متوجه شدم انگار ریاضیش در حد ۱۰ _ ۱۲ بوده

مدیر هم گفت باشه 😂😂😂

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشکل بخورم! 😂🤌🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه مگه مسخره بازیه

۱۹.۷۵ منو ۲۰ نداد🚶‍♀️

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

صفرم برات ۲۰ رد میکنن

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

الکی نمره میدن

کی گفته این حرفو؟ 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

صفرم برات ۲۰ رد میکنن

عزیزم مگه الکیه 😐

صفرم برات ۲۰ رد میکنن

واقعا؟من مدرسه عادیم و معدلم ۱۹.۵۵ شده ولی یکی از اقوام رتبشو گذاشته توی استوری که معدلش ۲۰ رتبه اول شده و مدرسش غیرانتفاعیه...دارم از حرص میمیرم 🥲🥲🥲🥲🥺😩

برای موفقیتم همین الان یه صلوات مهمونم می کنی؟😔💕🥲....یه دختر محصل که همه خاطرخواهشن😃 بس که برا خودش ارزش قائلهههه😂 کاریزماتیک ⛓️😑🤍ورزشکار✨ والیبالیست ❤️شیطون 💛دی ماهی💙درسخون به قول رفیقم خرخون دنیای خودمم😎

بچه ها توروخدا کمکم کنید

شهریش چقدره

الکی نمره میدن رفتم مدرسه کار داشتم پدره اومده التماس توروخدا ریاضی پسرمو ۲۰ بده اینجور که من متو ...

😐😐😐هعی حرص کردم ولی سال بعد تلاشمو می کنم ...

عزیزم مگه الکیه 😐

اره ۱۵ تومن پول میگیرن انتظار که نداری نمره رو هم به بچه ندن 

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱