مدارس غیرانتفاعی به همین راحتی ۲۰ میدن؟یعنی ۱۹ رو ۲۰ میدن یا نه اندازه تلاش همون دانش اموز نمره میدن؟
برای موفقیتم همین الان یه صلوات مهمونم می کنی؟😔💕🥲....یه دختر محصل که همه خاطرخواهشن😃 بس که برا خودش ارزش قائلهههه😂 کاریزماتیک ⛓️😑🤍ورزشکار✨ والیبالیست ❤️شیطون 💛دی ماهی💙درسخون به قول رفیقم خرخون دنیای خودمم😎
واقعا؟من مدرسه عادیم و معدلم ۱۹.۵۵ شده ولی یکی از اقوام رتبشو گذاشته توی استوری که معدلش ۲۰ رتبه اول ...
از کجا میدونی که خودش دررس نمیخونه
؟
تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️رهحمت له دل نماوه
چاو رههش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱
اره ۱۵ تومن پول میگیرن انتظار که نداری نمره رو هم به بچه ندن
من کل دوران تحصیلم رو غیر دولتی رفتم ولی کارنامه ترم دو امسال حتی ۱۹.۷۵ هم ۲۰ نکرده بود الکی نیست که🙁
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
برای موفقیتم همین الان یه صلوات مهمونم می کنی؟😔💕🥲....یه دختر محصل که همه خاطرخواهشن😃 بس که برا خودش ارزش قائلهههه😂 کاریزماتیک ⛓️😑🤍ورزشکار✨ والیبالیست ❤️شیطون 💛دی ماهی💙درسخون به قول رفیقم خرخون دنیای خودمم😎
من کل دوران تحصیلم رو غیر دولتی رفتم ولی کارنامه ترم دو امسال حتی ۱۹.۷۵ هم ۲۰ نکرده بود الکی نیست که ...
مشخصه خودتم درسخون بودی عزیزم
همیشه در حق درس خونا ظلم میشه
تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️رهحمت له دل نماوه
چاو رههش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱