_قلب_یخی_ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/16 تعداد پست: 7253 عنوان کاش بتونم دیگه بی تفاوت بشم 66 بازدید | 6 پست شوهرم معتاده همش بیرونه که بره بکشهچرا من همش ناراحتم با اینکه میدونم میکشهو به حرف من اصلا اهمیت نمیده راضیم بکشه بمیره ولی وقتی فکر میکنم الان داره میکشه نمیتونم تحمل کنم خسته شدم از گریه کاش بشه دیگه برام مهم نباشه کاش خدا منو بکشه اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم 1401/05/05 | 13:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_قلب_یخی_ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/16 تعداد پست: 7253 وضع مالیتون چطوره معمولی اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم
shangul عضویت: 1401/02/22 تعداد پست: 2243 معمولی پس طلاق بگیر مهریه تو تا دونه آخر بگیر ازش . ادامه دادن با همچین آدمی فایده داره به نظرت ؟ عمرتو و لحظاتی ک میتونستی با خوشی سپری کنی رو داره ازت میگیره . شجاع باش و زندگیت بگیر دست خودت
_قلب_یخی_ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/16 تعداد پست: 7253 پس طلاق بگیر مهریه تو تا دونه آخر بگیر ازش . ادامه دادن با همچین آدمی فایده داره به نظرت ؟&nb ... مهریه ام که زیاد نیست ولی خب میتونه کل نفقا و مهریه اینارو هم بده ولی من خودم واقعا شجاعاشو ندارم خانوادمم پشتمن ولی خودم نمیتونم اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم
shangul عضویت: 1401/02/22 تعداد پست: 2243 مهریه ام که زیاد نیست ولی خب میتونه کل نفقا و مهریه اینارو هم بده ولی من خودم واقعا شج ... زندای با یه آدم معتاد ک هیچ ارزشی برات قائل نیست رو ترجیح میدی ؟