2777
2789
عنوان

این بی بی چک مثبته ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5683 بازدید | 309 پست
سلام عزیزم حتما سمانه جان واست دعا میکنم بحق این ماه و امام حسین ع انشاالله حاجت روا بشی

سلام عزیزم....الهی آمین انشالله مرسب از دعات انشالله دعات در حقم بگیره ....خودت هم حاجت روا شی تنتون سلامت انشالله نی نی سلامت ّبغل کنی دوستم

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا
سلام عزیزم....الهی آمین انشالله مرسب از دعات انشالله دعات در حقم بگیره ....خودت هم حاجت روا شی تنتون ...

این شب ها تو روضه ها واست دعا میکنم انشالله امام حسین ع بهت یه بچه سالم بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این شب ها تو روضه ها واست دعا میکنم انشالله امام حسین ع بهت یه بچه سالم بده

دنیا دنیا ممنونم ازت.. الهی آمین......امید به خدا و شماهاست فقط دوستای خوبم.....

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا
@_lune_     بیا دوستم ، منو یادته تو تاپیکت بودم چندماه پیش بهم درخواست دوستی دادی که هرو ...

ارهههه بارداری؟؟؟ 😍

🍒🤰1 آبان میبینمت پسرم🍼بی صبرانه منتظر اون لحظم گردوی من 🤱💜 از ته ته ته قلبم از خدا میخوام یه نینی قشنگ و سالم به همه بده 🤲❤️
@_lune_     بیا دوستم ، منو یادته تو تاپیکت بودم چندماه پیش بهم درخواست دوستی دادی که هرو ...

وای تاپیکتو دیدم خیلی خوشحال شدم 😍😍

انشاالله خدا برات حفظش کنه 8 ماه باقی مونده رو بسلامتی سپری کنی خیلی خیلی مواظب خودت و نینی باش😍

🍒🤰1 آبان میبینمت پسرم🍼بی صبرانه منتظر اون لحظم گردوی من 🤱💜 از ته ته ته قلبم از خدا میخوام یه نینی قشنگ و سالم به همه بده 🤲❤️
عزیزم 😍، آره منم یادمه وقتی دوستای نی نی سایتیم بعد از کلی انتظار خبر بارداریشون رو میدادن خیلی خوش ...

سلام عزیزم من امروز تاپیک قشنگتون خوندم مبارکت باشه الهی بارداری خوبی داشته باشی من بعد 6سال ای وی اف کردم وامروز روز هفتم انتقالمه،مطمئنم که خدا اینبار حاجتمو میده اما شما مامانایی  مطمئن شدید که نی نی تودلتونه خیلی خیلی برای منتظرا دعا کنید،این هفت روز نشستم به صحبت باخدای خودم و وقتمو بافیلم دیدنو دعا میگذرونم اما فکر ادم لحظه ای یادش نمیره...

این روزاو شبا مجلسای امام حسین خیلی حاجت میده هرکس تونست یاد منم باشه.هفت روز دیگه آزمایش بتا دارم.التماس دعا مامانا.اسمم فائزه اس

خدای من بابت حضورت درزندگیم و همه چیزهایی که به من دادی شکرت...خدای من بهترین آفریننده است ومرااشرف مخلوقات افریده است،جنسیت مرا زن قرارداده ومهر مادری را دروجودم قرار داده پس حتما مرا به ارزویم میرساند وبه من فرزندان سالمو صالح عطامیکند.خداجونم عاشقتم.من به تو ایمان دارم❤ 
اگه باردار شدی خبرم کن توکلت به خدا باشه

حتمن عزیزم حتمن.....بشه اونروز فقط خدیا......تا اونروز واسم‌دعا کن..اولین نفر به خودت ..ممنونم که هستی

وای تاپیکتو دیدم خیلی خوشحال شدم 😍😍 انشاالله خدا برات حفظش کنه 8 ماه باقی مونده رو بسلامتی سپری ک ...

مرسی عزیزم،انشالله😍 همچنین پسر گل خودت رو 😍😍

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
سلام عزیزم من امروز تاپیک قشنگتون خوندم مبارکت باشه الهی بارداری خوبی داشته باشی من بعد 6سال ای وی ا ...

سلام فائزه جان، انشالله که به امید خدا هفت روز دیگه با خبرهای خوش میای 😍من همش دارم منتظر ها رو دعا میکنم ، خودم خیلی انتظار کشیدم و خیلی رفتم دکتر و اومدم ، طعم تلخ انتظار رو چشیدم ، انشالله خدا به هرکس میخواد یه نی نی سالم و خوشگل بده ، الهی آمین 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
حتمن عزیزم حتمن.....بشه اونروز فقط خدیا......تا اونروز واسم‌دعا کن..اولین نفر به خودت ..ممنونم که هس ...

مطمئنم که میشه شک نکن 

حتما دعات میکنم فایزه جان اگه باردار بودی خبر خوش رو بهم بده

ممنون عزیزم

چشم حتما حتما میگم بهتون 😍

خدای من بابت حضورت درزندگیم و همه چیزهایی که به من دادی شکرت...خدای من بهترین آفریننده است ومرااشرف مخلوقات افریده است،جنسیت مرا زن قرارداده ومهر مادری را دروجودم قرار داده پس حتما مرا به ارزویم میرساند وبه من فرزندان سالمو صالح عطامیکند.خداجونم عاشقتم.من به تو ایمان دارم❤ 
سلام فائزه جان، انشالله که به امید خدا هفت روز دیگه با خبرهای خوش میای 😍من همش دارم منتظر ها رو دعا ...

ممنون عزیزم.

حتما همینطور میشه من به دستای خدا خیره شدم ومنتظر معجزه اش هستم.حتما خبرشیرین بتامو میدم بهتون 

مطمئنم که میشه شک نکن 

الهی آمین ایشالا عزیزم....انشالله نی نی قشنگمون به سلامت بغل کنی مامان خوشگل🥰😘