2777
2789
عنوان

این بی بی چک مثبته ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5683 بازدید | 309 پست
عه خداروشکر ر بسلامتی😍❤️

مرسی عزیزم 🤩

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه زیر پنج دقه التاد مثبته اگرم بعد خشک شدن اینجوری شد کاذبه

زمانی بعد از خشک شدن خط بیوفته منفیه که بعد از خشک شدن ی هاله ی کمرنگ بیوفته، وقتی بعد از خشک شدن اینجوری ی خط پررنگ میوفته مثبته.

ممنونم ازت خدای خوبم  
ایندو هفته همش ستم رو میذاشتم تو دلم و میگفتم خدایا به حق این فرشته پاک و بیگناه که تو دلمه به همه م ...

واسه منم دعا میکنی عزیزم یکسال ونیم منم منتظرم اسمم سمانه🥺....انشالله نی نی رو سلامت بغل کنی

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا
مرسی عزیزم 🤩

عزیزم مبارک باشه خیلی خوشحال شدم واست الان تاپیکت یهو دیدم........تو تاپیک‌دورهمی فک کنم دیده بودیم همدیگه رو....شکر خداکه باردار شدی‌......واسه منم میشه دعا کنی عزیزم.....خودت طعم انتظار کشیدی میدونی چقد سخته🥺

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا
مرسی عزیزم ، آره آزمایش دادم مثبت بود خدارو شکر 😚

الحمدالله 🧿🧿🧿🧿🧿برای منم دعا کن

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
نه عزیزم من هشت ماهه زاییدم😅

بسلامتی انشالله 😍😍😍 خدا برات حفظش کنه

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
عزیزم مبارک باشه خیلی خوشحال شدم واست الان تاپیکت یهو دیدم........تو تاپیک‌دورهمی فک کنم دیده بودیم ...

عه، سیلواناز عزیزم شما رو یادمه ، اتفاقا تو ذهنم بودی این چندروز برات دعا کردم فقط اسم اون دوستت رو یادم نیومد براش دعا کنم ، انشالله هردوتون همین ماه باردار بشین

عه، سیلواناز عزیزم شما رو یادمه ، اتفاقا تو ذهنم بودی این چندروز برات دعا کردم فقط اسم اون دوستت رو ...

آره خودمم😍باور میکنی دیدم تویی انداره خودم خوشحال شدم...وقتی میبینم دوستم بعد اینهمه انتظار خوشحال منم امیدوار میشم.....دمت گرم مهربونم انشالله ثواب دعا کردنت برام به خودت و نی نی باشه ایشالله نه ماه راحت سپری کنی یازم بیام یه روز ببینم عکس نی نی دنیا اومده گذاشتی....خیالم راحت شد از شماهم...نی نی اولیا باید دیگه حامله شن .....رخساره رو میگی عزیزم ..

الحمدالله 🧿🧿🧿🧿🧿برای منم دعا کن

ممنونم عزیزم، الهی که همین ماه یا ماه بعد مامان بشی ، الهی آمین 

آره خودمم😍باور میکنی دیدم تویی انداره خودم خوشحال شدم...وقتی میبینم دوستم بعد اینهمه انتظار خوشحال ...

عزیزم 😍، آره منم یادمه وقتی دوستای نی نی سایتیم بعد از کلی انتظار خبر بارداریشون رو میدادن خیلی خوشحال میشدم و هم نور امید می‌تابید تو دلم که ببین پس خدا بخواد میشه ، حتی بعد از کلی انتظار

آره آفرین رخساره ، اسمش یادم نمیومد ، تو دعاهام میگفتم سیلواناز و دوستش🤭

این چندروز همش برا منتظر ها دعا کردم ، انتظار خیلی سخته ، خودم چشیدم 

@_lune_   بیا دوستم ، منو یادته تو تاپیکت بودم چندماه پیش بهم درخواست دوستی دادی که هروقت باردار شدم خبرت کنم

@_lune_     بیا دوستم ، منو یادته تو تاپیکت بودم چندماه پیش بهم درخواست دوستی دادی که هرو ...

مبارک باشه عزیزم دوست داشتی بیا تایپیک اخرم همه تازه مامان شدیم دورهم باشیم ان شاءالله تا موقع زایمان🥰😍🤩

واسه منم دعا میکنی عزیزم یکسال ونیم منم منتظرم اسمم سمانه🥺....انشالله نی نی رو سلامت بغل کنی

سلام عزیزم حتما سمانه جان واست دعا میکنم بحق این ماه و امام حسین ع انشاالله حاجت روا بشی