sunnyforever مدیر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 عنوان این بی بی چک مثبته ؟ | مشاهده متن کامل بحث + 5683 بازدید | 309 پست بچه ها دیروز موعدم بوده ، هفت ماه اقدامم، البته تو اقدام مدام عقب میندازم ، امروز بی بی چکم اینجوری شد ، بگین مثبته یا نه آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞 1401/05/05 | 09:33 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هدیثn عضویت: 1400/05/23 تعداد پست: 4278 ایندو هفته همش ستم رو میذاشتم تو دلم و میگفتم خدایا به حق این فرشته پاک و بیگناه که تو دلمه به همه م ... واسه منم دعا کن لطفا 🥺انشاالله سالم و صالح نی نیتون بدنیا بیاد عزیزم خدایاشکرت
شکوه65 عضویت: 1401/04/01 تعداد پست: 133 عزیزم شما چند دقیقه بعد از تست از بی بی چکت عکس گرفتی؟ ممنونم ازت خدای خوبم
f___a عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 31451 عزیزم شما چند دقیقه بعد از تست از بی بی چکت عکس گرفتی؟ پنج دقه
شکوه65 عضویت: 1401/04/01 تعداد پست: 133 پنج دقه خب منم همین حدود بعدش گرفتم ک انقدر پررنگ افتاده ممنونم ازت خدای خوبم
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 هالع دارع مبارکه مرسی عزیزم ، آره آزمایش دادم مثبت بود خدارو شکر 😚 آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 ماشاالله 😍😍 منم اوایل باورم نمیشد کم کم باورم شد آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 اره مثبته مرسی عزیزم ، تاپیک برا چند روز پیشه ، 😚 آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 بله مثبته و مبارکه عزیزم مرسی عزیزم ، تاپیک برا چندروز پیشه 😍 آره خدارو شکر مثبت بود آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 من ک نمیدونم ولی مبارکه❤️🤩 مرسی عزیزم 🤭 آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 اگه زیر پنج دقه التاد مثبته اگرم بعد خشک شدن اینجوری شد کاذبه همون اول اینجوری شد بعد کم کم پررنگ شد ، آزمایش دادم خدارو شکر باردارم😚 آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 ی سوال، شما چقدر بعد از تست از بی بی چکت عکس گرفتی؟ عکس اول بعد از دو سه دقیقه ، عکس بعدی بعد از حدود ده دقیقه آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 مثبته عزیزم برای منم همین بود بذار عکسی اگه دارم بفرستم 😍😍 عه آره همین مثل منه، تاپیک برا چند روز پیشه آزمایش دادم باردار هستم ، شما الان بارداری ؟ آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 مبارکه به دلم موند یکبار اینجور بی بی چکم بی دردسر بشه عزیزم انشالله به زودی قسمتت بشه ، منم بعد از دوسال دوا درمون و قرص و آمپول و هفت ماه اقدام اینجوری شد، آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
ssangesabur عضویت: 1401/03/03 تعداد پست: 4483 همون اول اینجوری شد بعد کم کم پررنگ شد ، آزمایش دادم خدارو شکر باردارم😚 عه خداروشکر ر بسلامتی😍❤️
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 خب منم همین حدود بعدش گرفتم ک انقدر پررنگ افتاده شاید چند روز از موعد گذشته، یا لقاحت زود انجام شده آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞