حالم درست مثل اون سربازیه که توی جنگ رفیقشو کشتن... مثل اون عصر جمعه بارونی که از خواب بیدار میشی میبینی خونه تاریکه هیچکسم خونه نیست...
ساعت ۶ خوابیدم انقد فکر و خیال کردم انقد خودخوری کردم حتی موقعه ای که تو خوابم بازم ناراحتیمو حس میکنم😔از فشار ناراحتی از خواب بیدار میشم خدایا چرا تا یه اتفاق خوب میوفته تا ۱ روز میخندم ۲۴ روز باید تاوانشو بدم خدایا نجاتم بده تکلیفمو روشن کن دلم مثل یه روح سرگردون مونده... یا برگردونش یا یه کاری کن دیگه عذابم نده دیشب تا صبح انلاین بود اگه کسی تو زندگیشه من دیگه نمیخوامش توام کمکم کن دلمو آروم کن اصلا آلزایمر بگیرم
خب توشمارشوپاککن خودتم عذاب نده مرداارزش ندارن این ماییم ک پروشون میکنیم
این کلا واتساپ انلاین نمیموند همیشه بخاطر من استوری غمگین میذاشت آفلاین میشد . دو سه روزه رفتار مشکوک داشت بعد همش آنلاین بود معلوم بود داره با کسی چت میکنه منم دیگه پا گذاشتم رو همه احساسم و همه دلتنگیام شمارشو پاک کردم😔چون اصلا نمیتونم هظم کنم کنار کسی باشه از این ناراحتم که دوسال باهم بودیم اصلا دیگه مرده و زنده من براش فرقی نداره شمارشو پاک کردم پیامی چیزی نداد
خب توشمارشوپاککن خودتم عذاب نده مرداارزش ندارن این ماییم ک پروشون میکنیم
اره عزیزم منم اصلا محل نمیذاشتم بهش🥺اتفاقا اونموقعه عاشقم بود ولی بعد یه مدت کم کم رفتارام از رو دوست داشتن بود فراریش داد دیگه نیومد طرفم انقد که پروش کردم