2821
2789
عنوان

حالم...

162 بازدید | 20 پست

حالم درست مثل اون سربازیه که توی جنگ رفیقشو کشتن... مثل اون عصر جمعه بارونی که از خواب بیدار میشی میبینی خونه تاریکه هیچکسم خونه نیست...

ساعت ۶ خوابیدم انقد فکر و خیال کردم انقد خودخوری کردم حتی موقعه ای که تو خوابم بازم ناراحتیمو حس میکنم😔از فشار ناراحتی از خواب بیدار میشم خدایا چرا تا یه اتفاق خوب میوفته تا ۱ روز میخندم ۲۴ روز باید تاوانشو بدم خدایا نجاتم بده تکلیفمو روشن کن دلم مثل یه روح سرگردون مونده... یا برگردونش یا یه کاری کن دیگه عذابم نده دیشب تا صبح انلاین بود اگه کسی تو زندگیشه من دیگه نمیخوامش توام کمکم کن دلمو آروم کن اصلا آلزایمر بگیرم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چیشده

۸ ماهه منتظرم برگرده نه میره نه میمونه😔از این طرف میگه تموم از این طرف شمارمو پاک نمیکنه تا صبح انلاینه اعصابم خورد میشه این سابقه نداشت انلاین بمونه 

چاره ای نیست .ادمی که رفته اگرم برگرده دیگه هیچی مثل سابق نمیشه.پس صبر بهترین راهه

آره دقیقا ولی من دلم واسه اون روزای خوب تنگ میشه اصلا فکر میکنم گریم میگیره دستم خودم نیست 

۸ ماهه منتظرم برگرده نه میره نه میمونه😔از این طرف میگه تموم از این طرف شمارمو پاک نمیکنه تا صبح انل ...

عزیزم خودت شمارشو پاک کن 

اصلا خطتو عوض کن 

خودتو رها کن از این اسارت 

ارزش تو بیش از این حرفاس 

ارزش جوونی ت ارزش زیبایی ت 

یه روزی میرسه با یه همسر عالی و درجه یک زیر سقف به این روزات میخندی 

دندونی که کرم خورده بکن بنداز بیرون

پسر قشنگم کی بشه برات برم خواستگاری؟ 😍❤️ای جاااانم فکر کن عروسیت 😍😍😍
۸ ماهه منتظرم برگرده نه میره نه میمونه😔از این طرف میگه تموم از این طرف شمارمو پاک نمیکنه تا صبح انل ...

خب توشمارشوپاککن خودتم عذاب نده مرداارزش ندارن این ماییم ک پروشون میکنیم

این کلا واتساپ انلاین نمیموند همیشه بخاطر من استوری غمگین میذاشت آفلاین میشد . دو سه روزه رفتار مشکوک داشت بعد همش آنلاین بود معلوم بود داره با کسی چت میکنه منم دیگه پا گذاشتم رو همه احساسم و همه دلتنگیام شمارشو پاک کردم😔چون اصلا نمیتونم هظم کنم کنار کسی باشه از این ناراحتم که دوسال باهم بودیم اصلا دیگه مرده و زنده من براش فرقی نداره شمارشو پاک کردم پیامی چیزی نداد

اره عزیزم منم اصلا محل نمیذاشتم بهش🥺اتفاقا اونموقعه عاشقم بود ولی بعد یه مدت کم کم رفتارام از رو دوست داشتن بود فراریش داد دیگه نیومد طرفم انقد که پروش کردم