2777
2789
عنوان

تو خواب خیلی اذیت میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 41 پست
چن ساعت  بعدش بخابم؟  اولین باره اینجور شدم

پاشو قهوه بخور چایی بخور بهش فک نکن خسته گیت در رفت بخاب فقط فقط اصلا از اینجور شدنت نترس بترسی میاد سراغت 

Hamı gedər fərq eləməz sən gedərsən ay tutular

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ک از ترس دستم فلج میشه و تپش قلب میگیرم نمیتونم بخوابم

من فقط خیلی خسته و کسل میشم و بخاطر اینکه ترسناکه سعی میکنم نخابم و سعیمم میکنم نترسم ازش وقتی میترسم میاد سراغم

من اصلا  انگار دیوونه ها شده بودم همین الانم همینجورم بجوریم

آخرین بار سه هفته پیش خوابش دیدم موهام با تمام قدرت ار پشت سر می‌کشید بدنم قفل شده بود هیچ کاری نمیتونستم بکنم

آرزوی من شادی تمام بشریت  
برو پیش مامانت ،رفتم مامانم رو آوردم خونمون ک بهد رفتن شوهرم بتونم بخوابم ولی بازم میترسم

۷ساعت راهه چجوری برم پیشش این شهریم ک زندگی میکنم کسیو ندارم من فقط راه چارم اینکه اولن دعا بخونم بعدم قبل خاب همه جای خونه رو فا.ک نشون بدم ک بیه من ازت نمیترسم😂🤦‍♀️

عزیژ منم عمبن جوری بودم هرشب حتما سه تا سوره توحید بخون 

بعدشم نزارید شبا ظرف تو سینک نشسته بمونه

خدایا ازتو تورا میخواهم✨💚پیج آقا مهدی @2021_darmasirenoor اینستاشون..@darmasire_noor تلگرامشون🕊من همه کاربرارو خانوم میبینم و به اسم پروفایل دقت نمیکنم سلام دوستم😍😍😍😘😘برای ظهور و سلامتی آقا امام زمان مهدی موعود قائم الزمان عج صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم راه نجات قران و چهارده معصوم من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همین امروز نماز اول وقت بخون.تمام.وقتی نمازو شروع کردی هممه چیزو ول کنو فقط این وقت رو برای خدا بزار کلمه ب کلمشو تو مغزو جان و روح و قلبت معنی کن .از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز .انجامش بده و خودت قشنگ نتیجشو میبینی.نماز شبم پررانرژی مثبته پر عشقه پر خوشحالی و حال خوشه و برنامه زندگی پس از زندگی روحتما ببینید که چراغ راه. اگه گفته هام کمکت کرد به حق دین گردنت نمونه هرروزیاهرشب برای سلامتی و ظهور آقا عج صلوات بفرست هرچقدر کرمت بود.ممنونم عاقبت بخیر باشید هر سال، هر ماه، هر هفته، هر روز، هر ساعت، هر دقیقه، هر ثانیه خدایا شکرت

۷ساعت راهه چجوری برم پیشش این شهریم ک زندگی میکنم کسیو ندارم من فقط راه چارم اینکه اولن دعا بخونم بع ...

سوره بقره کاملش رو ب صورت صوتی توی خونه پخش کن میگن خیلی خوبه ،من از امروز شروع کردم

آرزوی من شادی تمام بشریت