2777
2789
عنوان

تو خواب خیلی اذیت میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 41 پست
عزیزم به این حالت میگن فلج خواب تو اینترنت سرچ کن و در مورد روش‌های درمانش تحقیق کن منم مبتلا شدم.

۴ساله درگیرم راهشم اینکه ازش نترسی همین فقط ازش نترس 

Hamı gedər fərq eləməz sən gedərsən ay tutular
ببین بختک بیوفته اینجوریه تو هر حالتی ک خابی نمیتونی تکون بخوری انگار گج ریختن تو همون حالت خشک شدی

منم نمیتونستم پاشم ی لحظه  بیدار میشدم باز خابم میبرد دیگه اخر کار مامانم اومد پتو انداخت  روم بیدار شدم قلبم سرم همه جام درد میکرد خشک شده بود همه جام انگاری کوه کندم ماتو مبهوت تا ی ساعت نشسته بودم نمیفهمیدم هابم یا بیدار

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم نمیتونستم پاشم ی لحظه  بیدار میشدم باز خابم میبرد دیگه اخر کار مامانم اومد پتو انداخت   ...

اره نمیتونی پاشی انگار همه جات خشک زده حتی نمیتونی یه لحظه سرتم برگردونی یا جا به جا شی بعد وقتیم بیدار شدی بدجور خسته ایییی دوباره خابت میبره انقد خسته میشیییییی اون موقعه ک بیدار شدی چشمات خد ب خد از خسته گی بسته میشه ولی تو خدتو قوی بگیر نخاب بخابی دوباره همین جوری میشی سعی کن خابت نبره

اره نمیتونی پاشی انگار همه جات خشک زده حتی نمیتونی یه لحظه سرتم برگردونی یا جا به جا شی بعد وقتیم بی ...

من ک از ترس دستم فلج میشه و تپش قلب میگیرم نمیتونم بخوابم

آرزوی من شادی تمام بشریت  
چطور نترسم ازش مگ شما میبینش بختکو؟ 

ن ب اون یکی خاهرم گفتم اره من میبینمش ولی به شکل اخرین نفری ک قبل خاب دیدمش میاد سراغم ولی نمیزاره طرفش نگا کنم فقط یبار تو یه حالتی بودم ک اومدع بود سراغم من خاب بودم و صورتم به طرف در اتاق خابمون بود من نمیتونستم تکون بخورم هر دفعه هم طرف اتاق خاب نگا میکردم وسایلای اتاق خاب پرت میشد به طرفم ۱۵ دقیقه تو همین حالت بودم ک بعدش بیدار شدم وقتی بیدار شدم بدنم انقدی سنگین بود ک دوباره داشت خابم میبرد