2777
2789
عنوان

چطوری از ذهن خانواده شوهر پاک کنم

229 بازدید | 8 پست

سلام من یه سالو نیمه تقریبا عروسی کردم...تو این چند وقت چند بار به اختلاف خوردیم با همسرم و دعوای شدید کردیم که پای خانواده هامون هم به دعوامون باز شد...اما من حقیقتا عاشق شوهرم هستم و همیشه هردو هم پشیمون شدیم..چیکار کنم این دعواها از ذهن بقیه پاک بشه...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا نگران نباش به مرور فراموش میشه فقط سعی کن به هیچ عنوان دیگه جلوشون بحث نکنین اگه ناراحتی دارین بمونین خونتون جایی نرین کسی هم دعوت نکنین بقیه اش طی زمان کلا فراموش میشه

پاک که نمیشه ولی عادت کنید خودتون دوتایی مشکلتون رو حل کنید  و بتفاهم برسید اگر نمیرسید   حداقل کوتاه بیایید و مدتی  مسیولیت رو به یکیتون بسپارید برای انجامش.

یه مدت کلا خوب باشین نه لوس بازی واقعا فقط خوب و مودب و با احترام صحبت کنید بعد از چند وقتم بگو اوایل تجربه نداشتیم چندبار صحبت کردیم باهم قلق هم دستمون اومد و کلی واسه هم جبران کردیم و دیگه قول بدین بهم هم که اصلا جلو‌بقیه دعوا نکنین