2777
2789
عنوان

زن عموم😕

320 بازدید | 22 پست

درسته به من مربوط نمیشه این چیزا چون اصلا سنم نمیخوره از الان بخوام خاله زنک بازی دربیارم ولی زن عموم چرخ گوشتمون رو برده بود بعد خوب نشسته بود گوشتا مونده بود لاش انقد بوی بدی میدادااا یا ساعته گذاشتیم زیر آب داغ چی میشد یه کم تمیز تر می‌شست آخه😕 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نشسته دیگ کارش خوب نبود

ت ام چیزی نگو جلو مامان بابات دلخوری پیش نیاد

بقول‌شایع؛                                                            یبار‌میگم‌دیگه‌نع!                                                     شما‌تکون‌نمیخوری‌‌ع‌پیش‌من:)👀               https://harfeto.timefriend.net/16584966573809

اره واقعا چی میشد^_^

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡

خب حتما بلد نبوده . 

بلاخره یکم شسته .

شاید گفته ممکنه اب بره اون قسمتا و دستگاه بسوزه 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

منم یبار یکی چرخگوشتمو برد پس که داد نگو خشک نشده منم ندونستم همونجوری برداشتم بوی گند گرفته بود دفه های بعد دیگه بهش گفتم وقتی میاری خشک کن اوندفه ندونستم خیسه همونجوری برداشتم بوی گند گرفته بود 

❤️

حدودا یک ماه پیش همسایه بغلیم اومد گفت طیمون شکسته میشه طی بدی خونمو طی بکشم

منم داد

بماند که پس نمیداد میخواست بپیچونه با نقشه ازش گرفتم

وقتی گرفتم قشنگ کبره بسته بوداااا قشنگ مشخص بود یک ماه فقط طی کشیده نشسته سرشو

ماکارونیه طیو با دستکش دراوردم انداختم دور فقط حالم بهم خوردا