2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 962 بازدید | 87 پست
دمتون گرم بعضی از مشاورا از الانم نا امیدی میدنو میگن نمیشه

برید تو کانال سیب ترش تو تلگرام اونجا کلی ویس هست که همه سوال هاتون و جواب داده و برای مشاور گرفتن هم مناسبه منم قراره از این کانال بگیرم 

تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود در انتظار خدا بودن یعنی درنیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری💚.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مرسی عزیزم❤

خیلی هم رتبه میدن هر سال تازگی هم همه قبول شده های دانشگاه هایمختلف شونو گذاشتن که مصاحبه کردن ازشون که خیلی خوبه و انگیزه بخشه

تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود در انتظار خدا بودن یعنی درنیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری💚.
🤩😍😘😘😘😘

قشنگم من صرفا نمیگم از من یا فلانی مشاوره بگیر ولی خودم با سیب ترش دوران کنکورم کار کردم 

این پیامم تبلیغاتی بنظرم نری بهتره 

بازم هرجور صلاحه 

این موسسات فقط دانش آموزو منبع در آمد میبینن 

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

قشنگم من صرفا نمیگم از من یا فلانی مشاوره بگیر ولی خودم با سیب ترش دوران کنکورم کار کردم  این ...

من خودم دانش آموزم کانالی وقتی خوب باشه باید معرفی کرد اگر هم نخواد بگیره میتونه از ویس هاش استفاده کنه خیلی هم انگیزشیه و سیب ترش و همه می‌شناسن برای طرح ۴۰۲ هم خیلی زحمت کشید که لغو بشه ❤️

قشنگم من صرفا نمیگم از من یا فلانی مشاوره بگیر ولی خودم با سیب ترش دوران کنکورم کار کردم  این ...

عزیزم من رشته ای میخونم که هیچ علاقه ای بهش ندارم عاشق دندون بودم که قبول نشدم از طرفی نمیتونم دیگه این رشته رو ادامه بدم واقعا افسرده شدم واقعا حالم بده نمیدونم باید چیکار کرد میخوام برا کنکور بخونم اطرافیان میگن با این تغییرات کنکور محاله کسی دیگه قبول شه...

پیش یه مشاورم رفتم تو شهرمون اونم به جای اینکه امیدوارم کنه نا امیدی داد بهم گفت ۲۰ سالته دیگه دیره همون رشته ی خودتو بخون😞

عزیزم من رشته ای میخونم که هیچ علاقه ای بهش ندارم عاشق دندون بودم که قبول نشدم از طرفی نمیتونم دیگه ...

منم ۱۹ سالمه ولی دارم برای سال بعد میخونم مگه چی میشه

لایک لطفا ❤️

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

عزیزم شما ک تصمیم گرفتی از فردا دقیقا از کجا میخایی شروع کنی چه برنامه ایی داری اول چه کتابایی میخون ...

چه رشته ای میخوای کنکور بدی عزیزم؟کنکور ۱۴۰۲ هررشته ای هستی باید کنکور همونو بدی مثلا اگر تجربی باشی نمیتونی کنکور انسانی بدی

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....
عزیزم من رشته ای میخونم که هیچ علاقه ای بهش ندارم عاشق دندون بودم که قبول نشدم از طرفی نمیتونم دیگه ...

میشه اسم اون مشاور بی سواد رو بگی 

چرا باید قبول نشی تو چیت کمتره از اینهمه آدم 

دانشگاهت آزاده یا دولتی !؟

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️