2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 87 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه اسم اون مشاور بی سواد رو بگی  چرا باید قبول نشی تو چیت کمتره از اینهمه آدم  دانشگاه ...

خانوم دکتر من یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید

من میخام واسه کنکور بخونم سال اینده در کنارش ترمیم معدل هم انجام بدم حالا بنظر شما این دوماه تابستون اختصاصی دهم یازدهم بخونم فقد یا عمومی های دوازدهم رو بخونم  درکنارش واسه دی ماه پشت کنکوری هم هستم

بنظرتون شرایط کنکوربرنمیگرده مثل قبل بشه؟ کسی که معدلش پایینه چکارکنه؟آخه ترمیم زمان بره.

والا فکر نمیکنم دیگه برگرده 

ولی هیچ چیز بعید نیست از اینا 

ولی الان راه عاقلانه اینه دهم و یازدهم رو تابستون ببندی و واسه دی ماه ترمیم معدل بزنی 

نمیشناسینشون شما یه مشاوره که تو شهر خودم بود.. روانشناسی میخونم آزاد

پس اصلا نیازی به انصراف نیست 

ببین تو واحداتو این ترم کم بردار 

تابستون اختصاصی های دهم یازدهم ببند

خانوم دکتر من یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید من میخام واسه کنکور بخونم سال اینده در کنارش ترمیم ...

فقط اختصاصی بخون قشنگم 

دی ترمیم معدل بزن 

شهریور قراره بخشنامه قطعی بدن 

فعلا عمومی نخون 

اره شدیدا یکی و لازم دارم کمکم کنه  شما رتبتون چند شد؟

اگه خواستی بیا پیام بده خصوصی یهت توضیح بدم

مشاور تحصیلی❤برنامه ریزی درسی 💖 انتخاب رشته💞معرفی کتاب تست🌸آموزش رایگان زبان انگلیسی