2777
2789
عنوان

قیمت اینترنت

131 بازدید | 14 پست

چرا اینرنتارو انقد گرون کردن با این حجم من اول ایرانسل ۱۰ گیگ میخریدم ۱۵ روزه الان بیشترینش شده ۳/۵ گیگ

همراه اول نامحدودش اول یک تا یازده بود بعد تا ۹ الانم شده ۲ تا ۷ صبح ۴۰ تومن 😐😐😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی به کیه تو این کشور

خب همه چی گرون میکنن نت چرا نکنن؟

هرکی هرچی داره گرون میکنه دیگ مملکت درست کردن

شاید شرفشونو قورت دادن ،سیرن😏. ................_۱۱۷۸۰🕊ببخشید شما جان گذاشتید،ما استوری💔

همشونی نی سایت میخوره. خیلی گرون شده سایت.تموم نتهارو مصرف میکنه

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

دقیقاااااا نی نی سایت خیلییییی نت مصرف میکنه

اگه همگی نیایم. یا تاپیک بزنه یکی واسه گرون شدن نت سایت. شاید کاری شد ونت کمترمصرف کرد

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.