2777
2789

بچه ها من الان تو ی تاپیکی بودم ک ی خانمی میگفت پسرش میخاد تو یوتوب یا اینستا فعالیت کنه و کلی کامنت منفی و بی احترامی ب پسره اون خانوم ک بچه کوچیکه نباید وارد همچین فضا هایی شه و کلا همه کامنتا منفی بود و میگفتن بچه تو این سن عقلش نمیرسه این کارارو نکنه

من گفتم بزارین این تاپیک و بزنم یسری حرفا بزنم من زمانی ک ۱۳ ۱۲ سالم بود گوشی داشتم اینستا نداشتم ولی از خیلی چیزا ک حالا تو فضای مجازی خانواده ها گفتن بده یا فلانه و .. خبر داشتم یا میشنیدم و خب گاهی کنجاو میشدم ک متوجهشون شم گاهی حتی میخاستم راجبشون از خانوادم بپرسم ولی میپیچوندنم

وقتی خودم یسری چیزارو فمیدم(حالا یسریا رو تو مدرسه فمیدم کم کم یسریاهم تو فضای مجازی) فمیدم حضم کردنش خیلی برام راحت تر بود تا اینکه میخاستم همه چی و از این و اون بشنوم و خانوادم هبچوقت راجب این موضوعات بهم نگن

طرف صحبتم با اوناییه ک دارن تلاش میکنن بچشون تا وقتی ۱۸ سالشون میشه با این چیزا اشنایی پیدا نکنن

حتمااا یک سری ادما یا دوستانشون یا فامیلایی ک همسن خود پسر یا دخترتونن راجب ابن چیزا با بچه هاتون حرف میزنن و بنظرم ابنکه یا خودتون با بچه صحبت کنید یا هم بزارید خودشون متوجه شن خیلی بهتر از اینه که متوجه موضوعات نشن و اخرش هم بخان از دوستاشون بشنون چون حتی تو مدرسه هم بچه هایی هستن ک راجب این چیزا حرف میزنن و خب بچه ها هم ک میبینن خانواده هاشون هبچ چیز راجب این موضوعات بهشون نمیگن ترجیح مبدن راجب مشکلاتشون هم با دوستاشون حرف بزنن و نمیتونن رابطه خوبی با خانوادشون از نظر مشکلات روحی برقرار کنن

برخورد بچه ها با اون مسائل و اینکه ب چ راهی کشیده میشن ب عهده خودشونه و باید یاد بگیرن ک دور شن از یسری چیزا‌‌..

همه اتفاقاتی ک راجبش میگم و دیدم قصد بی احترامی ندارم اما من بعنوان ی نوجوون دلم میخاد خانوادم بیشتر بهم نزدیک میشدن و خودشون کم کم راجب حد اقل یسری چیزا بهم میگفتن تا اینکه بخام از اینور و اونور متوجهش شم:)

)لطفا جبهه نگیرید)

بابچه‌هاتون‌‌رف# یق‌باشید:)

فهمیدم ما تو شلوغی همیشه تنها تریم🖤؛