2777
2789
عنوان

شوخی زن و شوهری چی بلدین😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 20494 بازدید | 113 پست
یه بار هاب بود تخم مرغ گزاشتم رو گوشش برگشت افتاد تخم مرغ رو سرانیک با کله رفت تو تخم مرغ یه   ...

کاردومتون که شوخی نیست اصلا 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی طاق باز دراز میکشه میگم برم چایی بیارم برات بعد پامو میزارم رو شکمش از شکمش رد میشم بعدش میگم عه مسیر اشتباه بود باید از اون طرف برم یه بار دیگه پامو میزارم رو شکمش برمیگردم خدایی خیلی کیف میکنه نمیدونم چرا من سنگینم که دلشم درد میگیره ها نفسش بند میاد😂😂

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
دومیه  خیلی شوخی بدیه  اصلا شوخی نیست اگه کسی باهام اینطوری کنه زنده نمیمونه   &n ...

دقیقا خودمم یکی روم این حرکت بزنه واقعا میکشمش

البته اونم مجبورم کرد با سشوار خشکش کنما ۴ ساعت داشتم لباس خشک میکردم موهاشم نشستم اتو کردم درست کردم باز از قبلش تمیز تر رفت😐

اونم ازین حرکات میزنه . ما معتقدیم خندیدن و شاد بودنمون مهن تر از اتفاقاتیه ک پیش روعه باهم دیگ میخن ...

اخه جلسه مهم که کلی براش وقت گذاشته که نمیشه واسته دوباره کلی وقت بزاره دیر برسه 

من خودمم شادی کردن تو خونه  رو خیلی بهش معتقدم ولی موقعیت شناسی هم لازمه 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

دقیقا خودمم یکی روم این حرکت بزنه واقعا میکشمش البته اونم مجبورم کرد با سشوار خشکش کنما ۴ ساعت داشت ...

نکن جانا

تصورش هم برام بدهه

یه بار پسر خالم با از این بادکنک ابی ها رو یه متری جلو پام ترکوند

شلوارم نم برداشت

با عکس و العملی که داشتم

الان اصلا اب هم جلو من نمیخوره  چه برسه خیسم کنه

ما تنها شوخیمون آب بازیه اونم تو باغ .یبارم حواسم نبود پرتم کرد تو استخر نزدیک بود خفه شم به غلط کرد ...

من و همسرم شنا بلد نیستیم . وقتی با خانواده و فامیلش میریم باغ خیلی اصرار داره منو تو استخر غرق کنه . میگه  اینجوری به برادراش شنا یاد داده 😑 موندم وقتی خودش بلد نیست چطوری به برادراش شنا یاد داده 🤔

این سری قبلش بهش گفتم از این شوخی خرکی ها نکن . ی بار خودم تلاشی نکردم بیام رو آب اونم هیچ تلاشی نکرد منو بیاره رو آب همه ترسیدن گفتن کارش اشتباهه اما پر رو خندید .  .جلو جمع نتونستم باهاش قهر کنم چون دو تا تازه عروس داماد هم داشتیم ضایع بود قهر کردن.

اخر مهمونی گفتم دو ساله داره تلاش میکنه منو خفه کنه زورش نرسید سال دیگه خودم خفه میشم بلکم به آرزوش برسه اینجوری شد 😳. والا پرو 🙁

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘