2777
2789
عنوان

شوخی زن و شوهری چی بلدین😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 20492 بازدید | 113 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نميدونم تا الان كسى گفته يا نه و اين كه تو قبول كنى يا نه ولى ريختن اب سرد اينطورى به كسى باعث سكته ميشه خداى نكرده

جاى شوهرت بودم هيچ وقت در حموم رو به روى تو باز نميكردم😐😅

اين پيج اطلاعات خوبى داره مثل چيزهاى ساده اى كه از خيلى وقت پيش بايد بلد بوديم… vaginismus.irr

مجردم ولی داداشم خیلی شوخی خرکی میکنه متنفرم ،مخصوصا از آب اون با پارچ آب میریزه رو آدم گاهی صبح ها ،یا پا میندازه جلو پات ،یا یه دفعه ای میزنه پشت زانوت بیفتی 

کاربری قبلیم ترکیدبخاطر حرف حق / خداجونم اگه در جهت هدفی ساخته نشده ام پس نزار بیهوده واسش تلاش کنم 

بعضى كارهاتون شوخى نيست واقعاً عصبى كردن طرفه اگر بهتون چيزى نميگه  خيلى خوش شانسيد🥴

اين پيج اطلاعات خوبى داره مثل چيزهاى ساده اى كه از خيلى وقت پيش بايد بلد بوديم… vaginismus.irr
من و همسرم شنا بلد نیستیم . وقتی با خانواده و فامیلش میریم باغ خیلی اصرار داره منو تو استخر غرق کنه ...

من کلا یه قطره آب حواسم نباشه بهم بزنن دیونه میشم متنفرم از این شوخی .رفته بودم ماهم خونه باغ گفت بیا بریم کنار استخر حرف بزنیم مثلا ماهم تازه عروس و دوماد بودیم درست لبه استخر پرتم کرد چند ثانیه نتونستم نفس بکشم منطقه ماهم کوهستانیه آبش خیلی خیلی سرده تازه عروس یه ماه مریضم کرد 😏🤦‍♀️😂

او وقتی هاتیه باوشم بو اولین بار تازه زانیم زندگی چیه و او روژانی په ش تو همو لخووه زندگیم کردو زور زور دلخوشم به بونت کسه کم .💜روژان💜
فکر میکنه دارم یواشکی قفل گوشی باز میکنم

منم همیشه وقتی خوابه انگشتشو میگیرم به گوشی میزنم درجا چشماشو باز میکنه میگه چیکار به انگشتم داری میگم بخواب هیچی عزیزم🤣

او وقتی هاتیه باوشم بو اولین بار تازه زانیم زندگی چیه و او روژانی په ش تو همو لخووه زندگیم کردو زور زور دلخوشم به بونت کسه کم .💜روژان💜
این خوب بود خوشم اومد

میخوایی رو شوهرت عملیش کنی😂

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

یه بار داشت خمیازه میکشید چشماش بسته بود آروم رفتم دقیقا روبروش قیافمو کج و کوله کردم چشاشو باز کرد هم شوکه شد هم از قیافم خندش گرفت بیشور همون لحظه همچین خندید سرو صورتم تفی شد، ولی خندش خیلی باحال بود بهم چسبید🤣🥰

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد