2777
2789
عنوان

شوخی زن و شوهری چی بلدین😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 20494 بازدید | 113 پست

چطوری زورت میرسه دست و پاهاشو بگیری شوهرمن با یه دست میتوته کلا منو نگه داره نتونم تکون بخورم😂😂😂

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

یه بار هاب بود تخم مرغ گزاشتم رو گوشش برگشت افتاد تخم مرغ رو سرانیک با کله رفت تو تخم مرغ

یه  تفنگ اب پاچم دارم حاصر شد بره جلسه خیلی مهم و رسمی با دکترا رفته بود ارایشگاه و کت شلوار و فلان کیفشو ورداشت بره با تفنگ اب پاچ سر تا پاشو خیس کردم 

بنده خدا اینقدرم مودبه هیجی نمیگه فقط میگه خیلی کارت زشته بزرگ‌شو😂😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته الانم‌میکنیم 😐😂مث امشب ک‌نمیدونم برنامش چیه از دیروز داره میگ میخوام ببرمت یه جای خوبی

جای خوب کجاس الله اعلم🤣

عشق(حضرت عباس ع)                                                                                            سخته ، ولی آخرش قشنگه:)                          میشه واسه ت دلیم یه صلوات بفرستین صحیح و سلامت بیاد بغلم😍🤍🌱

ما تنها شوخیمون آب بازیه اونم تو باغ .یبارم حواسم نبود پرتم کرد تو استخر نزدیک بود خفه شم به غلط کردن افتاد

او وقتی هاتیه باوشم بو اولین بار تازه زانیم زندگی چیه و او روژانی په ش تو همو لخووه زندگیم کردو زور زور دلخوشم به بونت کسه کم .💜روژان💜

چن وقت پیش ی چیزی تو اینستا دیدیم دوتایی از اون روز از طریق همون باهاش شوخی میکنم ولی درحدش

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122

چرا باید شوهرش عصبانی بشه وبزنه و.... 

لابد شوهره جنبه این شوخیارو داره که میکنه 

منم گاهی اب میریزم و وقتی همسرم میخان تلافی کنن عین دیوونه ها جیغ میزنم و فرار میکنن بچه هام بهمون ملحق میشن روده بر میشیم از  خنده 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

تصورش کردم یه زنه قددبلند و درشت و هیکلی اینها هستن استخون بندیشون درشته قیافشون مثل مردهاس😑  ...

😂 😂 😂 😂 

👑💎به از این چه شادمانی که تو جانی و جهانی... آموزش انواع پاکسازی و شمع تراپی اصولی، انجام انواع پاکسازی 
یه بار هاب بود تخم مرغ گزاشتم رو گوشش برگشت افتاد تخم مرغ رو سرانیک با کله رفت تو تخم مرغ یه   ...

دومیه  خیلی شوخی بدیه 

اصلا شوخی نیست

اگه کسی باهام اینطوری کنه زنده نمیمونه    

شوخی پشت وانتی

حقیقتا تهوع گرفتم از نوع شوخیاتون

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ