2777
2789
عنوان

کرم پودر نارس خوبه استی لادر؟؟

2783 بازدید | 15 پست

سلام‌ دوستان خوبین من پوستم‌ مختلط رو به چربه کرم‌پودر نارس خوبه یا استی لادر از نظر کاور کردن و سبک بودن ؟خواهش میکنم دوستانی که استفاده کردن نظر بدن لطفا؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر دو گرونن فکر نکنم ابنجا کسی استفاده کنه ولی تو اینستا هشتگ بزن شاید ویدئو های ارایشی این دو بالابیاد

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

استی لادن عالیه عالی ولی هر روز نمیشه زد برا مهمونی و عروسی تکون نمیخوره نارس ی کم که میگذره روغن می ...

مرسی عزیزم خیلیایتی لادر خیلی خشک نمیشه رو پوست؟یعنی اون حالت مخملی رو داره 

فقط واسه مهمونیا و عروسیا میخوام

من زیاد کرم پودر استفاده نمیکنم خیلی کم گفتم چون پوستم خوبه خداروشکر گفتم یه چیز خوب بگیرم واسه جاهای خاص که پوستم یکدست باشه و ارایشم بمونه چند ساعت