2777
2789

اول اینکه من خودم اومدم تو غربت و هیچکسو تو این شهر ندارم حالا اینا جا ب جا شدن هرروز میشینه میگه من نباید دور میشدم من باید خانوادم دور هم جمع کنم حالا سر جمع با ماشین نیم ساعت راهه میگه نهایت باید دوسه تا چهارراه فرق داشته باشیم منم گفتم والا من دختر کم سن و سال اومدم تو غریبی این همه ادا در نیوردم این همه سال تنها دارم زندگی میکنم ب شوهرمم گفتم سفتو سخت بااین اخلاقا مخالفم  و متنفرم از این خاله بازی ها والا دیشب تابحال سرم درد میکننه میترسم روش تاثیر بذاره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نفهمیدم چی شد

سر جمعش میشه اینکه میگه باید بچسبیم بهم خونه هامون نزدیک هم باشه یا شما بفروش بیا یا من میفروشم میام منم گفتم مگه خونه زندگی ادم مسخره بازیه ک دست بگیری خاله بازی کنی باهاش

سر جمعش میشه اینکه میگه باید بچسبیم بهم خونه هامون نزدیک هم باشه یا شما بفروش بیا یا من میفروشم میام ...

بگو نه ما میایم نه شما بیا .بگو ترجیه میدم دور از هم باشیم تا دوستیمون موندگار تر باشه .من نمیپسندم زیاد نزدیک باشم چون آدما از چشمم میفتن زیاد ببینمشون 😂

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
بش بگو بیا بگی اتاقا بت میدیم راحت شی🤣

من عمرا همچین زندگی نمیکنم به شوهرم‌گفتم اگر این اخلاقا هست ازدواج برا چیه پس خیلی خواستن پست میدم بری وردلشون بشینی مگه من پرستار یا کلفت نوکرم ک برم در خدمتشون باشم

این فقط یه تفاوت نظر هست و به معنی بد بودن و اشتباه بودن نظر شما یا اون نیست . شما عاطفی نیستید اون ...

عزیزم مگه میشه من عاطفی نباشم دوری از خانوادم برام سخت نبوده باشه وقتی دلم بخاد یکی پیشم باشه تنها نباشم خب تحمل کردم چاره ی هم نداشتم یا باید جدا میشدم یا میموندم ...

از این ناراحته ک قبلا نزدیک بود هرجا میخواستیم بریم میرسوند خودشو دیگه تو مسیر نیست سخت بهش میگذره من روشم دوری و دوستیه