2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اوایل بارداریم فقط کته خالی میتونستم بخورم روش گوجه خام خورد میکردم از گلوم پایین بره🥲

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

چیزای مقوی بخور

کباب برگ

ماهیچه

فیله

ماهی

به خودت برس

نی نیت جون بگیره

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

برنج سردیه

خانومای کدبانو که بهداشت و کیفیت محصول براشون مهمه این تاپیک رو بخونن.

سبزی خشک سرخ شده قرمه سبزی با عطرو بوی عالی و مزه بینظیر برای هر 2نفر باید یه قاشق غ ریخته بشه و بسته 200گرمی 70هزارتومانه با برکت تر از سبزی تازه است .تحویل درب منزل

سبزی قورمه سبزی تازه کیلو 25هزارتومان.

عرق نعنا دو اتیشه کاملا طبیعی بدون اسانس بطری 1/5لیتری لب به لب پر 50هزار تومانه

کتلت ماکارونی اینا برا بچه خوبه فکنم چون نشاسته جای جنینو سفت میکنه

سبزی خشک سرخ شده قرمه سبزی با عطرو بوی عالی و مزه بینظیر برای هر 2نفر باید یه قاشق غ ریخته بشه و بسته 200گرمی 70هزارتومانه با برکت تر از سبزی تازه است .تحویل درب منزله 

عرق نعنا دو اتیشه کاملا طبیعی بدون اسانس بطری 1/5لیتری لب به لب پر 50هزار تومانه

سبزی خشک سرخ شده قرمه سبزی با عطرو بوی عالی و مزه بینظیر برای هر 2نفر باید یه قاشق غ ریخته بشه و بسته 200گرمی 70هزارتومانه با برکت تر از سبزی تازه است .تحویل درب منزله .

غذاهای آبکی  کمتر بخور اگه تهوع داری و بالا میاری.چون چیزی تو معده ات نمیموته

بزنج و غذاهای نونی استفاده کن لااقل بالا اوردی یکمی تو معدت بمونه

سیرابی هم عالیه برا تهوع.یه شعله بذار بیرون سیرابی رو یبار آبپز کن به مدت ده دقیقه آبش رو بریز که بو نده بعد بازم با آب و ادویه و یه پیاز چهار قاچ بذار دو ساعت بپزه تا له بشه و ابش کشیده بشه

بعد درش بیار با پیاز داغ سرخش کن و ادویه نمک و یکم قره قروت بزن خوشمزه میشه

منم مثل تو بودم خیلی سخت بهم گذشت ولی خوب گذشت😂😂

دنـیا با آدمـا قشـنگه ،و آدمـا با آدمیـت👌🏻🌱

کتلت ماکارونی اینا برا بچه خوبه فکنم چون نشاسته جای جنینو سفت میکنه

ممنون عزیزم ولی ماکارونی چند روز پیش خوردم واقعا از بوی گوشت حالم بد میشه نمیتونم سر گاز وایسم برای کتلت یه غذای راحت اگه میدونین بگین ممنونتون میشم قربونت برم