2777
2789
عنوان

بیهوشی

724 بازدید | 23 پست

سلام...دوستان هفته اینده عمل دارم..از بیهوشی میترسم😭 قبلا هم یبار بیهوش شدم....الان آسم خفیف دارم بخاطر این همش میگم نکنه هوش نیام اصلا کابوسم شده 😥

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خداوند حافظ جونت باشه عزیزم به پروردگار ایمان داشته باش و اعتماد کن بهش منم خیلی میترسم و عملمو هی میندازم عقب ولی شما دیگه پیش رفتی چقدر خوبه که با ترست روبرو میشی و جسارت داری من قدم اولو نمیتونم بردارم برای سلامتیم

مثل دریا باش کسایی که دوستت دارن رو بهشون آرامش بده و هرکی از تو خوشش نمیاد رو تو خودت غرق کن 🌊🌊🌊

بیهوشی که خیلی باحاله     یادمه واسه زایمان طبیعی درد میکشیدم خدا خدا میکردم سزارینم کنن که بیهوش بشم دیگه درد نکشم

دو ساله مبتلا به ام اس هستم...    عاشق شوهر و دخترمم.  مهربون و شوخ طبعم در عین حال مغرور.  با همه ارتباط میگیرم جز خواهر شوهرام😅 از اون موفرفری هایی هستم که آرزومه موهام لخت باشه🙄    به طلسم و جادوجنبل اعتقاد ندارم و باورم اینه که هر چیزی علت منطقی داره.   دوست دارم همیشه نماز بخونم ولی خیلی وقتا تنبلیم میکنه وضو بگیرم ! خدایا چی میشد وضو رو بیخیال میشدی...😑  خودم زیاد حرف میزنم ولی حوصله آدم پرحرف و ندارم☺
نیومدی هم نیومدی وقت مرگت بوده شاید

😒😒😒چقدر کارتون زشته واقعا طرف عمل داره بجا اینکه آرومش کنید دارید اینجوری دلشو خالی میکنید؟این کار شما خارج از انسانیته 😒

مثل دریا باش کسایی که دوستت دارن رو بهشون آرامش بده و هرکی از تو خوشش نمیاد رو تو خودت غرق کن 🌊🌊🌊
دکتر بیهوشی معاینت نیکنه

نمیدونم فقط دکتر فرستادم پیش دکتر داخلی ریه هامو چک کرد اسپره جدید داد و با امپول گفت قبل عمل باید استفادشو کنی...چیزی نیس

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
نیومدی هم نیومدی وقت مرگت بوده شاید

نگو توروخدا فقط فکر دخترمم😭

😒😒😒چقدر کارتون زشته واقعا طرف عمل داره بجا اینکه آرومش کنید دارید اینجوری دلشو خالی میکنید؟این کا ...

معذرت مبخوام ولی باید با واقعیت روبه رو بشه😂😂

نه جدی شوخی میکنم

خواهرم دکترا خر که نیستن 

مادربزرگمم عمل داشت 4بار بردنش اتاق عمل ولی عمل نکردن گفتم اکسیژنش پایینه (اونم آسم داشت)

چن روز اکسیژن وصل کردن بهش بعد ک نرمال شد بردنش

توم نگران نباش بیهوشی واسه خودش یه دکتر متخصص داره بنی کل بدنت نرمال نباشه امکان نداره عمل کنن♡

خداوند حافظ جونت باشه عزیزم به پروردگار ایمان داشته باش و اعتماد کن بهش منم خیلی میترسم و عملمو هی م ...

عزیزم..من پیش رفتم فقط بخاطر دخترم خوب شم میترسم خیلی استرس گرفتم ولی باید عملو انجام بدم😥😭 حالا از بیهوشی میترسم

بیهوشی که خیلی باحاله     یادمه واسه زایمان طبیعی درد میکشیدم خدا خدا میکردم سزارینم کنن ک ...

برا زایمانم قراربود بی حس شم یهو نفهمیدم چی شد دکنر بیهوشم کرد خیلی یهویی بود...واقعا هم اذیت نشدم..ولی الان میترسم خیلییی

😒😒😒چقدر کارتون زشته واقعا طرف عمل داره بجا اینکه آرومش کنید دارید اینجوری دلشو خالی میکنید؟این کا ...

اشک توچشامه دوسدارم زار برم خیلی ترسیدم فقطم بخاطر این بیهوشی...فکرا بد سراغم میاد

عزیزم..من پیش رفتم فقط بخاطر دخترم خوب شم میترسم خیلی استرس گرفتم ولی باید عملو انجام بدم😥😭 حالا ا ...

دخترت چیشده که؟حالا که برا دخترت داری این کارو میکنی حس مادرانت بیشتر قویت میکنه چون داری جون دخترتو اینجوری نجات میدی نگران هیچی نباشاین روزام میگذره و روزایی که دخترت جلوت سالم میخنده و بازی میکنه بتو هزاران بار لذت میده و افتخار میکنه به مادرش که چنین کاری براش کرده