2777
2789
عنوان

بیهوشی

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 23 پست
معذرت مبخوام ولی باید با واقعیت روبه رو بشه😂😂 نه جدی شوخی میکنم خواهرم دکترا خر که نیستن  ...

خداگنه همینجور باشه ک میگی 😢

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
اشک توچشامه دوسدارم زار برم خیلی ترسیدم فقطم بخاطر این بیهوشی...فکرا بد سراغم میاد

منم بخدا میترسم منم مثل توام ولی ادم باید تو عمل انجام شده قرار گرفته تا تهشو بره منم میدونم اولو اخر من تو اتاق عمل میرم ولی متاسفانه جسارتشو ندارم تو قبلا یبار این کارو کردی پس باز هم میتونی نگران هیچی نباش و به چیزای منفی فکر نکن شبه شبا ادما اینجوری میشن سعی کن یجوری خودتو بخوابونی

مثل دریا باش کسایی که دوستت دارن رو بهشون آرامش بده و هرکی از تو خوشش نمیاد رو تو خودت غرق کن 🌊🌊🌊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترت چیشده که؟حالا که برا دخترت داری این کارو میکنی حس مادرانت بیشتر قویت میکنه چون داری جون دخترتو ...

دخترم چیزی نشده...من خودم باید عمل شم...اصلا ی زایمان کردم همه بدنم داغون شدا..عملمم راحته ولی از بیهوشیش میترسم..دکتر گفت اگ هم عمل نکنی خیلی خطر داره..شوهرمم همش میگه بخاطر دخترمون خودتو همش خوب کن و دنبال درمانت باش

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
منم بخدا میترسم منم مثل توام ولی ادم باید تو عمل انجام شده قرار گرفته تا تهشو بره منم میدونم اولو اخ ...

درکت میکنم کاملا😥 انشاالله توهم بتونی دنبال درمانت بری وقتی جلو راهته مجبوری بری هزچه زودتر بهتر ...همش خودمو میگم بزار عمل کنم دیگ از فکرش بیام بیرون تموم بشه بره

معذرت مبخوام ولی باید با واقعیت روبه رو بشه😂😂 نه جدی شوخی میکنم خواهرم دکترا خر که نیستن  ...

ممنونم از درکت دوست عزیز منم عذر میخوام اگر نارحتتون کردم با لحن حرف زدنم همیشه موفق باشی😊🥰

مثل دریا باش کسایی که دوستت دارن رو بهشون آرامش بده و هرکی از تو خوشش نمیاد رو تو خودت غرق کن 🌊🌊🌊
درکت میکنم کاملا😥 انشاالله توهم بتونی دنبال درمانت بری وقتی جلو راهته مجبوری بری هزچه زودتر بهتر .. ...

دقیقاااا کاش منم بتونم عملت چی هست حالا

دقیقاااا کاش منم بتونم عملت چی هست حالا

صفرا...سنگ صفرا دارم درمان نشد باید عمل بشه دربیاد

صفرا...سنگ صفرا دارم درمان نشد باید عمل بشه دربیاد

مامان منم عمل کرده قبلا کلی بخیه میزدن بنده خدا مامان من انگار همل قلب باز کرده بود از بس بریده بودن ناشی بودن داشتن یاد میگرفتن ولی الان اکثرا دوتا سوراخ میکننو تمام یا جای زخمت کوچیکه اگرم باشه خدا همه بیمارارو شفا بده نترس بلاخره باز شهامتتو جم کردی دیگه برو توکل کن بخدا کاش من مثل تو بودم با دلو جرات بودم میرفتم

مامان منم عمل کرده قبلا کلی بخیه میزدن بنده خدا مامان من انگار همل قلب باز کرده بود از بس بریده بودن ...

عزیزم ممنون از دلداریت🥲 انشاالله شماهم مشکلتون حل بشه خدامامان گلتو حفظ کنه....من اصلا نمیتونم با خودم کنار بیام شبوروز ندارم از استرس بیهوشی😢 از هیچیییش نمیترسم ن از عمل ن از دردای بعدش...فقط الان بیهوشی میترسم کاش تموم بشه دیگ راحت بشم